search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:55
MENU CLOSE

«Μαύρη στιγμή» για την Κέιτ Μίντλετον: Ο θείος της δήλωσε ένοχος για «ενδοοικογενειακή βία»

14.11.2017 19:06
«Μαύρη στιγμή» για την Κέιτ Μίντλετον: Ο θείος της δήλωσε ένοχος για «ενδοοικογενειακή βία» - Media
 
Ο θείος της Κέιτ Μίντλετον, της δούκισσας του Κέιμπριτζ και συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, παραδέχθηκε σήμερα ενώπιον βρετανικού δικαστηρίου την ενοχή του, ότι χτύπησε τη σύζυγό του μια νύχτα, όταν επέστρεφαν από φιλανθρωπική εκδήλωση.
 
Ο Γκάρι Γκόλντσμιθ, ηλικίας 52 ετών, επιτέθηκε στην Τζούλι-Αν Γκόλντσμιθ την 13η Οκτωβρίου, λίγο μετά τη μία το πρωί, μπροστά στην οικία τους στο Λονδίνο, αφού είχαν διαπληκτιστεί στο ταξί με το οποίο πήγαιναν σπίτι τους. «Βγήκαν από το ταξί και ο (οδηγός) είπε ότι η κυρία Γκόλντσμιθ έδωσε στον σύζυγό της ένα χαστούκι» επισήμανε η εισαγγελέας Κέιτ Σίλτον.
 
Ο Γκάρι Γκόλντσμιθ αντέδρασε και τη χτύπησε «βίαια» στο πρόσωπο με «την αριστερή του γροθιά», συμπλήρωσε η εισαγγελέας. Η Τζούλι-Αν Γκόλντσμιθ «έπεσε προς τα πίσω», έχασε τις αισθήσεις της για περίπου 15 δευτερόλεπτα προτού τις ανακτήσει και πάλι και ξεσπάσει σε λυγμούς.
 
Ο σύζυγος του θύματος δήλωσε ένοχος σήμερα στη δίκη και η ποινή του θα του αναγνωσθεί την 21η Νοεμβρίου. Αν και η δικαστής Έμα Άρμπουτνοτ απέκλεισε το ενδεχόμενο επιβολής ποινής φυλάκισης, διαβεβαίωσε ότι «θα εξετάσει σοβαρά τα μέτρα» που θα ληφθούν «για την προστασία αυτής της γυναίκας από αυτόν τον άνδρα».
 
Ο Γκάρι Γκόλντσμιθ είναι ο μικρότερος αδελφός της Κάρολ Μίντλετον, της μητέρας της δούκισσας του Κέιμπριτζ.
 
(πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:55