search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:37
MENU CLOSE

Διέλυσε την Ιρλανδία με 5άρα και πάει Μουντιάλ η Δανία του τρομερού Έρικσεν!

14.11.2017 21:52
Διέλυσε την Ιρλανδία με 5άρα και πάει Μουντιάλ η Δανία του τρομερού Έρικσεν! - Media

 

Στο Μουντιάλ η Δανία με «όργια» του Έρικσεν! Ο μεσοεπιθετικός της Τότεναμ πέτυχε χατ-τρικ και οι Σκανδιναβοί έκαναν… παρέλαση στην Ιρλανδία (1-5), παίρνοντας το εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας!

Σκόρπισε… τρόμο και έδωσε στην Δανία την πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο απολαυστικός μεσοεπιθετικός της Τότεναμ πέτυχε χατ-τρικ, οι Σκανδιναβοί έκαναν… παρέλαση στην έδρα της Ιρλανδίας με 1-5 (σσ. 0-0 το πρώτο παιχνίδι) και η Δανία έγινε η 30η ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας!

Οι Ιρλανδοί γέμισαν το «Aviva Stadium», δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα και λίγο έλειψε να το… γκρεμίσουν στο 6ο λεπτό! Μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Ντάφι πρόλαβε την έξοδο του Σμάιχελ και με κεφαλιά έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Το γκολ αυτό δεν έδειξε να πτοεί τους παίκτες της Δανίας. Δεν πανικοβλήθηκαν στιγμή και όσο περνούσαν τα λεπτά, έπαιρναν ολοένα και περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έφεραν «τούμπα» το ματς σε μόλις τέσσερα λεπτά. Ο Σίστο στο 29’ έδωσε έτοιμο γκολ στον Κρίστενσεν για το 1-1 και στο 32’ ήρθε ο Έρικσεν με εξαιρετικό πλασέ από τα όρια της περιοχής να κάνει την ανατροπή.

Οι Δανοί ήταν… καβάλα στ’ άλογο, είχαν πάρει το προβάδισμα στο σκορ αλλά και στην υπόθεση πρόκριση καθώς έπρεπε να δεχθούν δύο τέρματα για να μείνουν εκτός. Η Ιρλανδία το πάλεψε όσο μπορούσε, πίεσε αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να χάσουν αυτή την πρόκριση. Εκμεταλλευόμενοι την απογοήτευση των γηπεδούχων, χτύπησαν στην αντεπίθεση και πέτυχαν τρία ακόμη τέρματα, μετατρέποντας σε πάρτι την ρεβάνς.

Ο Έρικσεν με ακόμη δύο φανταστικά τέρματα στο 63’ και το 74’ έδωσε αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του, για να έρθει ο Μπέντνερ στο φινάλε του ματς να διαμορφώσει το 5-1 και να «σφραγίσει» την επιστροφή της Δανίας σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά το 2010!

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:37