search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:46
MENU CLOSE

Μεγάλη διάκριση για τον Νίκο Αλιάγα στη Γαλλία! (Photos)

15.11.2017 08:28
Στην ΕΡΤ ο Νίκος Αλιάγας - Η δημόσια τηλεόραση πήρε τα δικαιώματά του σόου του - Media

 

Ένας από τους «αγαπημένους» του γαλλικού κοινού αναδείχθηκε ο Νίκος Αλιάγας με τη γαλλική έκδοση του περιοδικού GQ να τον συμπεριλαμβάνει ανάμεσα στα πρόσωπα που βράβευσε τόσο για το ταλέντο τους όσο και το ξεχωριστό ταπεραμέντο τους. Ο -ελληνικής καταγωγής- παρουσιαστής είναι ιδιαίτερα αγαπητός με πολλά περιοδικά του γαλλικού Τύπου να τον φιλοξενούν συχνά στα εξώφυλλά τους.

Ως πολιτική προσωπικότητα της χρονιάς, το περιοδικό GQ ξεχώρισε τη δήμαρχο του Παρισιού Αν Ινταλγκό, βραβεύοντάς την για την επιτυχία της στην ανάληψη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 από το Παρίσι.

Τα υπόλοιπα πρόσωπα που φιγουράρουν στη λίστα με τις προσωπικότητες της χρονιάς είναι ο τραγουδιστής Μπενζαμέν Μπιολέ, ο ηθοποιός Ματιέ Κασσοβίτς και ο πρόεδρος του Radio France Ματιέ Γκαλέ, ενώ ο Μουνίρ Μαζουμπί, υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στην κυβέρνηση Μακρόν, θεωρήθηκε ως η «ψηφιακή προσωπικότητα του 2017».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38