search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:43
MENU CLOSE

Έτσι θα απαλλαχθείτε οριστικά από ουλές και ραγάδες!

15.11.2017 09:29
Ραγάδες: Πώς θα απαλλαγείτε οριστικά  - Media

 

Παλαιότερα οι δερματολόγοι έλεγαν ότι μία ουλή ή ραγάδα έχει περισσότερες πιθανότητες να βελτιωθεί αν είναι λευκή ή κόκκινη. Σήμερα ξέρουν ότι αυτό που παίζει πραγματικά ρόλο είναι το βάθος της! Κι αν είναι επιφανειακή, μπορεί και να θεραπευτεί πλήρως!

Κοινές κρέμες για χρήση στον σπίτι, απλή δερμαπόξεση, και άλλες παλαιού τύπου θεραπείες, δεν μπορούν να βοηθήσουν άτομα με ραβδώσεις (ραγάδες) και ουλές στο σώμα και το πρόσωπο να θεραπεύσουν το πρόβλημά τους. Η ιατρική τεχνολογία όμως, όπως και νέες συνδυαστικές θεραπείες, κάνουν “θαύματα” ειδικά όταν το πρόβλημα δεν έχει φτάσει πολύ βαθιά στο δέρμα…

Όπως μας λέει ο δερματολόγος- αφροδιοσιολόγος δρ Στέλιος Αγγελίδης, ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις που γίνονται σε ένα σύγχρονο δερματολογικό ιατρείο, μπορούν να δώσουν την πλήρη εικόνα του προβλήματος. Τότε ο γιατρός είναι σε θέση να πληροφορήσει τον ασθενή του αν το πρόβλημά του διορθώνεται 100% (αν είναι επιφανειακό), κατά 40%-50% αν είναι μέσου βάθους, ή καθόλου αν η βλάβη επεκτείνεται μέχρι το λίπος κάτω από το δέρμα.

Όποια κι αν είναι η αιτία

Πάντως το δεδομένο είναι ότι για όποιο λόγο κι αν προκλήθηκαν οι ραβδώσεις και οι ουλές, σε όποιο σημείο του προσώπου και του σώματος κι αν βρίσκονται, όποια κι αν είναι η ηλικία του ατόμου, είναι δυνατόν μία επίσκεψη στο δερματολογικό ιατρείο να του δώσει λύση.

Όπως μας εξηγεί ο κ. Αγγελίδης, “άλλοτε με ειδικές κρέμες με βιταμίνη Α και αντιοξειδωτικά, άλλοτε και με ειδική δερμαπόξεση εντελώς ανώδυνη, άλλωστε με συνδυαστικές θεραπείες, επιτυγχάνεται το τετράπτυχο της επιτυχίας:

-Σπάσιμο του ουλώδη ιστού.

-Γέμισμα με κολλαγόνο.

-Μείωση του ανάγλυφου στην επιδερμίδα.

-Μείωση της χρωματικής αντίθεσης”.

 

Πηγή: iatropedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:40