search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:56
MENU CLOSE

Χείμαρρος παρέσυρε συνεργάτη της Σκορδά: «Έσπασα το τζάμι με τα πόδια για να μην πνιγώ» (Video)

15.11.2017 09:49
Χείμαρρος παρέσυρε συνεργάτη της Σκορδά: «Έσπασα το τζάμι με τα πόδια για να μην πνιγώ» (Video) - Media

 

Δραματική ήταν η νύχτα στη Νέα Πέραμο, καθώς οι πλημμύρες προκάλεσαν τεράστιες καταστροφές. Η ισχυρή βροχόπτωση που ξέσπασε μετά τις 3:30 τα ξημερώματα είχε ως αποτέλεσμα πλημμυρισμένα σπίτια, κατεστραμμένα αυτοκίνητα, δρόμους-ποτάμια καθώς και πολλούς εγκλωβισμένους και δυστυχώς ακόμα και νεκρούς, αφού τα ορμητικά νερά έφτασαν σε ορισμένα σημεία το 1,5 μέτρο ύψος.

Μεταξύ εκείνων που κινδύνευσαν ήταν και ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, Σπύρος Κλαδής ο οποίος είναι floor manager στο Πρωινό. Η μαρτυρία του στην εκπομπή ήταν συγκλονιστική:

«Την ώρα που έφυγα από το σπίτι μου με παρέσυρε το ποτάμι γύρω στις έξι και μισή, ερχόμουν στη δουλειά και μπήκα στο αυτοκίνητο και ο χείμαρρος έπεσε πάνω στο αμάξι… ήμουν μέσα και δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα, έσπασα το τζάμι με τα πόδια για να βγω, γιατί αν καθόμουν λίγο θα πνιγόμουν… θα είχα πνιγεί… Το αυτοκίνητο τελείωσε, δεν ξέρω Φαίη που είναι… ο χείμαρρος το παρέσυρε με μεγάλη ταχύτητα… Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου… ήταν τέτοια η ορμή, δεν ξέρω πως έγινε…Κατάφερε και βγήκα, δεν ξέρω εάν καθόμουν δύο λεπτά ακόμα τι θα είχε συμβεί…». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53