search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:32
MENU CLOSE

Έκτακτο: Επιδεινώνεται ο καιρός – Που θα σαρώσει η κακοκαιρία

15.11.2017 10:37
Συνεχίζονται και σήμερα οι βροχές και καταιγίδες, θυελλώδεις βοριάδες ως 8 μποφόρ - Media

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελίο επιδείνωσης του καιρού, σύμφωνα με το οποίο οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν και τις επόμενες
Μέρες. Τα καιρικά φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
 

Την Τετάρτη  15 Νοεμβρίου 2017 η κακοκαιρία θα πλήξει το Ιόνιο, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η Πελοπόννησος, η Θεσσαλία, η
κεντρική Μακεδονία.  Τη νύχτα η κακοκαιρία θα πλήξει  τις Σποράδες και την Εύβοια και πιθανόν κατά διαστήματα και τις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές.
 
Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 κατά διαστήματα το Ιόνιο, όλα τα ηπειρωτικά, η Εύβοια, οι Σποράδες και πιθανόν τη νύχτα οι δυτικές Κυκλάδες και η δυτική Κρήτη.
 
Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 θα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν την Ήπειρο μέχρι το πρωί. Επίσης η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» το Ιόνιο (κυρίως νοτιότερα της Κέρκυρας), τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, τη δυτική Κρήτη και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά (εκτός της Θράκης και της ανατολικής Μακεδονίας).
 
Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 η κακοκαιρία θα πλήξει αρχικά όλη η χώρα εκτός από την ήπειρο και την Κέρκυρα, μέχρι τη νύχτα τα φαινόμενα θα ασθενήσουν στο Ιόνιο, την Κρήτη και τα
ηπειρωτικά (εκτός από την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη
Θράκη).
 
Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 πιθανόν μέχρι το μεσημέρι θα πληγεί η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03