search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:02
MENU CLOSE

Ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Γιάννη Καψή

15.11.2017 12:27
Ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος αποχαιρέτησε τον Γιάννη Καψή - Media Gallery
 
 
Το τελευταίο «αντίο» στο δημοσιογράφο και πρώην υπουργό Γιάννη Καψή είπαν σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο συγγενείς, φίλοι, καθώς και ο πολιτικός και δημοσιογραφικός κόσμος.
 
Για το έργο του σημαντικού δημοσιογράφου και πολιτικού μίλησε ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, ενώ ο εγγονός του Γιάννης Καψής μίλησε για τον αγαπημένο του παππού.
 
Στην κηδεία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ‘Αδωνις Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μανιάτης, η ‘Αννα Διαματοπούλου, ο Σπύρος Λυκούδης, ο Φώτης Κουβέλης, ο Νίκος Αλιβιζάτος, η Μαρία Δαμανάκη, ο Αντώνης Λιβάνης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Αντρίκος Παπανδρέου, ο Γιώργος και η ‘Αννα Νταλάρα, πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και πολλοί δημοσιογράφοι.
 
Στεφάνια απέστειλαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, η βουλή των Ελλήνων, το υπουργείο Εξωτερικών, η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδας, ο Αντώνης Λιβάνης, η εφημερίδα «Τα Νέα», η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά, o Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Γιώργος Μπόμπολας, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος κ.ά.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:59