search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:41
MENU CLOSE

Έφηβη – μοντέλο πούλησε την παρθενιά της για 2,5 εκατ. ευρώ – «Θα πληρώσω τα δίδακτρα της σχολής» (Photo/Video)

16.11.2017 08:49
Έφηβη – μοντέλο πούλησε την παρθενιά της για 2,5 εκατ. ευρώ -  «Θα πληρώσω τα δίδακτρα της σχολής» (Photo/Video) - Media

 

«Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα» δήλωσε η 19χρονη Αμερικανίδα που ισχυρίζεται ότι πούλησε την παρθενιά της στο ίντερνετ για 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως είπε, πλειοδότης αναδείχτηκε ένας επιχειρηματίας ο οποίος προσέφερε περισσότερα από τους άλλους βασικούς διεκδικητές, έναν σταρ του Χόλυγουντ και έναν Ρώσο πολιτικό, κανένας από τους οποίους φυσικά δεν κατονομάζεται.

Η ίδια ανέφερε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να πληρώσει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου και να ταξιδέψει στον κόσμο.

Η διαδικασία του πλειστηριασμού έγινε μέσω του διαβόητου site Cinderella Escorts, που έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν ότι εκμεταλλεύεται νεαρά κορίτσια που θέλουν να «πουλήσουν» την παρθενιά τους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:40