search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:18
MENU CLOSE

Σάλος με πρωταγωνιστή από τα «Φιλαράκια»: -Παρακαλούσε πορνοστάρ να του βρει ουσίες! (Photos)

16.11.2017 13:48
Σάλος με πρωταγωνιστή από τα «Φιλαράκια»: -Παρακαλούσε πορνοστάρ να του βρει ουσίες! (Photos) - Media

 

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον πρωταγωνιστή από τα “Φιλαράκια” που μετά την περίοδο απεξάρτησης του φαίνεται πως ξανακύλησε στα χάπια και τις ουσίες. Αυτήν τη φορά, μάλιστα, η πρώην ερωμένη του και γνωστή πορνοστάρ αποκάλυψε πως την παρακαλούσε να του βρει χάπια.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Matthew Perry, τον αγαπημένο μας Τσάντλερ από τη σειρά Friends που έχει “χάσει” και πάλι το δρόμο του… Την αποκάλυψη έκανε η πρώην αγαπημένη του Maddy O’Reilly, η οποία ισχυρίστηκε πως τις τελευταίες μέρες “βομβαρδίστηκε” από μηνύματα του γνωστού ηθοποιού στο Instagram, στα οποία της ζητούσε να του βρει μεγάλη ποσότητα συνταγογραφούμενων χαπιών.

Η 27χρονη αποκάλυψε πως ο Matthew Perry αρχικά της έστειλε μήνυμα να βρεθούν και στη συνέχεια της ζήτησε να του βρει 40 με 50 οπιούχα χάπια. Η ίδια μιλώντας στην Daily Mail αποκάλυψε: “Με σόκαρε. Ήξερα ότι βρίσκεται σε πρόγραμμα απεξάρτησης”.

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:16