search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:26
MENU CLOSE

Έξαλλος με την Εθνική Αγγλίας ο Μουρίνιο!

16.11.2017 17:13
Έξαλλος με την Εθνική Αγγλίας ο Μουρίνιο! - Media

 

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο, τα… έχωσε στην Εθνική Αγγλίας μετά τον τραυματισμό του Φιλ Τζόουνς στον αγώνα με την Γερμανία και άφησε σαφείς αιχμές για άλλα club.

Ο Special One είπε ότι ο Αγγλος σέντερ-μπακ αντιμετώπιζε μυικό πρόβλημα και πως δεν έπρεπε να παίξει ύστερα από την «ειδικών συνθηκών» παρουσία του κόντρα στην Τσέλσι στο Stamford Bridge σε ένα «μεγάλο» ματς. Ο Μουρίνιο έκανε σαφές ότι ο Τζόουνς δεν θα είναι διαθέσιμος με την Νιούκαστλ και τόνισε ότι παίκτες άλλων ομάδων που έχασαν τα ματς της Αγγλίας, θα είναι έτοιμοι κανονικά για την Premier League. «Δεν πιστεύω ότι είναι δυνατόν ένας ποδοσφαιριστής με πρόβλημα να παίζει σε φιλικό» είπε στην Mirror o Πορτογάλος. «Πηγαίνει στην Εθνική και επιστρέφει με τραυματισμό, όλοι ήξεραν ότι θα συμβεί».

Τρεις παίκτες της Τότεναμ, οι Χάρι Κέιν, Χάρι Γουίνκς και Ντέλε Αλι, δεν έπαιξαν με τα Τρία Λιοντάρια κόντρα σε Γερμανία και Βραζιλία εξαιτίας τραυματισμού, όπως συνέβη με τους Ραχίμ Στέρλινγκ και Φάμπιαν Ντελφ της Μάντσεστερ Σίτι. «Πάντα υπάρχουν κάποια club των οποίων οι παίκτες πάντα έχουν κάτι. Μπορεί να είναι το νύχι από ένα δάχτυλο, μπορεί μία μικρή ίωση, ένα πρόβλημα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού και έτσι δεν παίζουν στην Εθνική, μένουν στις ομάδες τους, κάνουν διακοπές και ξεκουράζονται. Θέλω να δω αυτό το Σαββατοκύριακο αν θα παίξουν αυτοί που δεν έπαιξαν με την Εθνική εξαιτίας τραυματισμου. Ντρινκγουότερ; Ντελφ; Ο μοναδικός που δεν θα παίξει είναι ο Φιλ Τζόουνς» κατέληξε ο Μουρίνιο.

Πηγή: gazzetta

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:26