search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:22
MENU CLOSE

Λεμονής: «Είμαι οργισμένος…»

16.11.2017 17:27
Λεμονής: «Είμαι οργισμένος...» - Media

 

O προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την τραγωδία στην δυτική Αττική αλλά αναφέρθηκε και στα θέματα της ομάδας. Τι είπε για Μιραλάς, Σισέ, Τζούρτζεβιτς…

Πριν το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Τάκης Λεμονής μίλησε στην κάμερα της Nova για όλα τα θέματα του Ολυμπιακού αλλά δεν θα μπορούσε ν’ αναφερθεί και στα όσα ζούμε τις τελευταίες μέρες στην χώρα μας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα στη Nova:

Για την τραγωδία στην Δυτική Αττική:

«Είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα από τη μια υπάρχει πολύ μεγάλη λύπη για αυτό που έχει γίνει, αλλά εγώ αισθάνομαι και οργή, έχουμε δώσει το δικαίωμα στη φύση να γίνονται τέτοια πράγματα , διάβαζα μια συνέντευξη ενός καθηγητή  γεωλογίας που είχε κάνει μελέτη για αυτό το θέμα, της περιοχής εκείνης, δεν γίνεται αυτό το πράγμα, φταίμε όλοι πάρα πολύ».

Για το αν ο αθλητισμός μπορεί να στρέψει λίγο την προσοχή από αυτό το γεγονός:

«Των υπολοίπων μπορεί, αλλά όχι αυτών που υποφέρουν, αυτά τα πράγματα είναι πιο σπουδαία και από τον ίδιο τον αθλητισμό και τις επιτυχίες».

Για τον Λεβαδειακό:

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα το βλέπουμε αυτό και από τα αποτελέσματα  γιατί καμία φορά αυτά δεν συμβαδίζουν, είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλή  αντεπίθεση και οι παίκτες που έχει διαλέξει και ο προπονητής είναι πολύ καλές επιλογές και πιστεύω ότι θα κάνει μια πολύ καλή πορεία στο Πρωτάθλημα».

Για την άμυνα του Λεβαδειακού:

«Δεν είναι ότι παίζει μόνο άμυνα είναι ένα παιχνίδι   με τον Παναιτωλικό ήταν αρκετά τυχερός. Είναι μια ομάδα που αμύνεται για να επιτεθεί κιόλας, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.Το πρόγραμμα του αγώνα εμείς πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας αλλά να μην κάνουμε υπολογισμούς βαθμολογικούς αυτή τη στιγμή κοιτάμε τον Λεβαδειακό μόνο»

Για τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ενώ υπάρχει ματς για το Champions League:

«Για εμάς Champions League σημαίνει Λεβαδειακός εμείς το λέμε καθημερινά στους ποδοσφαιριστές μας  και πιστεύω ότι το αισθάνονται και οι ίδιοι, δεν είναι εύκολο να προσγειωθείς στη πραγματικότητα μετα από το τα παιχνίδια της Ευρώπης».

Για το ρόστερ:

«Έχουμε εννιά παιχνίδια μέχρι τα Χριστούγεννα, δεν είναι εύκολο το πρόγραμμα για καμία ομάδα, εμείς σκεφτόμαστε να έχουμε όλους τους παίκτες σε καλή κατάσταση και ετοιμοπόλεμους.πιστεύω είμαστε σε ένα καλό επίπεδο με την ετοιμότητα των παικτών».

Για τον Μπεν και τον Σεμπά:

«Είναι σε ένα καλό επίπεδο, μπορεί να αγωνιστούν και το Σάββατο».

Για την κατάσταση του Εμενίκε:

«Ο Εμενίκε γύρισε θα δούμε τώρα σε τι κατάσταση βρίσκεται, το προγραμμα που θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες, γιατί έχει μείνει αρκετά πίσω»

Για τον Οτζίτζα:

«Ο Οτζίτζα δεν έχει ακολούθησε το πρόγραμμα των προπονήσεων τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν είναι κάτι το σοβαρό»

Για τον Ρομαό:

«Έπρεπε να επιλέξουμε κάποιο ματς ώστε να εκτίσει την ποινή του και αυτό είναι το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, είναι  στα πλαίσια ότι πρέπει να κοιτάξου αυτή τη σειρά των αγώνων και να πορευθούμε»

Για τη επίθεση του Ολυμπιακού και την αλλαγή εικόνας της ομάδας:

«Καταρχάς πρέπει να δούμε να δούμε το σύνολο των αγώνων και το σύνολο των γκολ , στο παιχνίδι με τον Πλατανιά σκοράραμε πέντε φορες, στον Πανιώνιο τέσσερις και με την Λάρισα το ίδιο, αλλά προτιμώ να έχουμε μία σειρά αγώνων που θα είμαστε σταθεροί στο σκοράρισμα και το δουλεύουμε στην προπόνηση».

Για τα γκολ από τις στημένες φάσεις:

«Στατιστικά αντιπροσωπεύουν το 30% των γκολ σε έναν αγώνα, εμείς έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν με αυτόν τον τρόπο».

Για την καλή κατάσταση του Πάρντο:

«Ναι είδα το γκολ του με την Κολομβία, Είναι πολύ σημαντικό η καλή του κατάσταση γιατί χρειαζόμαστε γκολ από τους πλάγιους επιθετικούς μας».

Για τους πολλούς στόπερ και τον Βούκοβιτς:

«Δεν το έχω ξανά συναντήσει να πάω σε ομάδα και οι στόπερ να είναι όλοι σε καλή κατάσταση. Δεν έχει πάρει ευκαιρίες ο Βούκοβιτς, είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια του στις προπονήσεις  και είναι πολύ καλός παίκτης και θέλω να τον χρησιμοποιήσω».

Για τον Μιραλάς:

«Γράφονται πολλά, αλλά είμαστε σε μια φάση έκτακτης ανάγκης, αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω για μεταγραφικά θέματα».

Για τον Σισέ:

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και δουλεύει πολύ στις προπονήσεις, είναι στο χέρι να συνεχίσει έτσι , αλλά βλέπω δημοσιεύματα από ομάδες που ενδιαφέρονται και δεν θέλω να τα τρελάνουμε τα παιδιά».

Για τον Τζούρτζεβιτς:

«Χάρηκε που γύρισε, χαίρομαι που έχω πολλές επιλογές. Θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες γιατί είναι δύσκολη η συνέχεια».

Για τον κόσμο:

«Ο κόσμος έχει πάρει απόφαση να στηρίξει μέχρι το τέλος την προσπάθεια μας και πιστεύω ότι θα είναι κοντά μας μέχρι το τέλος, εμείς θέλουμε να τον κάνουμε ευτυχισμένο».

Για τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους:

«Ναι υπήρχε ένας μεγάλος κίνδυνος να μην πάνε καλά τα πράγματα αλλά μας βοήθησε ο τρόπος που παίξαμε και ότι ήττα ήταν σχεδόν δεδομένη με τόσο μεγάλες ομάδες».

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:21