search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:32
MENU CLOSE

Θρίλερ με πτώμα-μυστήριο στη Σουηδία – Τι τρομάζει την αστυνομία

16.11.2017 19:26
Σε συναγερμό η Σουηδία: Αυξάνονται τα κρούσματα, μάσκες στα Μέσα Μεταφοράς - Media
 
Ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμα κοντά στη Στοκχόλμη, ωστόσο, η ανακάλυψη της σορού προκάλεσε έντονο προβληματισμό και ανησυχία στις διωκτικές αρχές της χώρας, οι οποίες πραγματοποιούν ενδελεχή έρευνα γύρω από τον νεκρό.
 
Η ανησυχία των αρχών οφείλεται στο γεγονός ότι το πτώμα εντοπίστηκε με «ένα πακέτο με καλώδια κολλημένο στο σώμα του με μονωτική ταινία», όπως έγραψε η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, επικαλούμενη πηγές προσκείμενες στην έρευνα.
 
Από την πλευρά των αρχών, η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Στοκχόλμης Έβα Νίλσον επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία βρήκε τη σορό του άνδρα και ένα ύποπτο αντικείμενο, αλλά λίγο μετά γνωστοποίησε ότι έπειτα από έρευνες οι αρχές καθόρισαν ότι το αντικείμενο δεν είναι επικίνδυνο και η αστυνομία δεν πιστεύει ότι διαπράχθηκε κάποιο έγκλημα.
 
Η σορός βρέθηκε εντός ενός διαμερίσματος στη Τένστα, στα περίχωρα της πρωτεύουσας, και μια ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών της αστυνομίας έσπευσε για να εξετάσει ένα «αντικείμενο που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνο», όπως είχε πει νωρίτερα η εκπρόσωπος Tύπου της αστυνομίας της Στοκχόλμης.
 
«Οι πυροτεχνουργοί θα εξετάσουν το αντικείμενο και θα αποφασίσουν εάν είναι επικίνδυνο ή όχι. Σε σχέση με αυτό, προχωρήσαμε στην εκκένωση ορισμένων διαμερισμάτων (στην πολυκατοικία)» είχε συμπληρώσει η Νίλσον.
 
Ερωτηθείσα δε εάν η αστυνομία υποπτεύεται ένα «έγκλημα που σχετίζεται με τρομοκρατία», η εκπρόσωπος τύπου είχε απαντήσει ότι «αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία ένδειξη για κάτι τέτοιο».
 
(πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:32