search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:43
MENU CLOSE

Τάσος Αρνιακός στον ΑΝΤ1: Νέα επιδείνωση από την Παρασκευή το απόγευμα – Που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία (Video)

16.11.2017 19:42
Τάσος Αρνιακός στον ΑΝΤ1: Νέα επιδείνωση από την Παρασκευή το απόγευμα - Που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία (Video) - Media

 

Καταιγίδες αναμένονται τις επόμενες ώρες στην Αττική όπως είπε ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1, Τάσος Αρνιακός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Αν σκεφτούμε ότι αυτή τη στιγμή στην Αργολίδα και τη Λακωνία έχει ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μοιραία αυτές θα επεκταθούν μέσω του Σαρωνικού και στην Αττική», είπε ο κ. Αρνιακός.

«Φαίνεται, πάντως, ότι δεν θα έχουν την ένταση και την έκταση της μεγάλης κακοκαιρίας, θα είναι κάτι σαν το πρωί περίπου», επισήμανε και πρόσθεσε: «Ενώ από το πρωί και μετά φτιάχνει πρόσκαιρα ο καιρός, αλλά από το απόγευμα της Παρασκευής θα έχουμε νέα επιδείνωση του καιρού».

«Από αύριο έρχεται ένα νέο κύμα κακοκαιρίας από τα δυτικά, ένα βαρομετρικό χαμηλό, ονόματι «Ζήνων», επειδή προέρχεται από την Κάτω Ιταλία και θα δημιουργήσει νέα προβλήματα στα δυτικά της χώρας με ισχυρούς ανέμους και έντονες βροχοπτώσεις», υπογράμμισε ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα πρόκειται για κυκλώνες, όπως γράφτηκε τύπου ΗΠΑ, διότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στη Μεσόγειο.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:43