search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:15
MENU CLOSE

Τηλεφωνική επικοινωνία Δραγασάκη – Τσαβούσογλου για τις φονικές πλημμύρες

16.11.2017 20:34
Τηλεφωνική επικοινωνία Δραγασάκη - Τσαβούσογλου για τις φονικές πλημμύρες - Media

 

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν το απόγευμα της Πέμπτης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης με τον ομόλογό του της Τουρκίας Χακάν Τσαβούσογλου.

Ο Τούρκος αντιπρόεδρος εξέφρασε τη συμπάθειά του για τους νεκρούς και τις καταστροφές από την κακοκαιρία που πλήττει την Ελλάδα, και δήλωσε την πρόθεση της χώρας του να συνδράμει αν η Ελλάδα το κρίνει αναγκαίο.

Ο κ. Δραγασάκης ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και ενημέρωσε τον κ. Τσαβούσογλου ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε εθνικό πένθος για την απώλεια ανθρώπινων ζωών από τις καταστροφικές πλημμύρες. Υπογράμμισε, επίσης ότι η Ελληνική Κυβέρνηση και οι αρμόδιες Αρχές πράττουν ό,τι είναι δυνατόν για να εντοπισθούν οι αγνοούμενοι και να αναρρώσουν οι τραυματίες.

Ακόμα, ο Έλληνας αντιπρόεδρος σημείωσε ότι η Πολιτεία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους από ενδεχόμενη συνέχιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00