search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:31
MENU CLOSE

Νέα νύχτα αγωνίας σε Μάνδρα, Ν. Πέραμο – 16 νεκροί, 4 αγνοούμενοι – Συλλήψεις για πλιάτσικο, συνεχίζεται η κακοκαιρία

16.11.2017 21:06
Νέα νύχτα αγωνίας σε Μάνδρα, Ν. Πέραμο - 16 νεκροί, 4 αγνοούμενοι - Συλλήψεις για πλιάτσικο, συνεχίζεται η κακοκαιρία - Media

Δεν έχει τέλος ο θρήνος για τους κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, όπου πέρα από τη βιβλική καταστροφή ο αριθμός των θυμάτων από τη θεομηνία που έπληξε τις δύο περιοχές την Τετάρτη, συνεχίζει να αυξάνεται.

Το μεσημέρι της Πέμπτης οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρό από το υπόγειο του σπιτιού του στο Γεφυράκι της Νέας Περάμου το νεαρό άνδρα, ο οποίος αγνοείτο από το απόγευμα της Τετάρτης, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 16.

Την ίδια ώρα τέσσερις ακόμα άνθρωποι, ένας κυνηγός και τρεις οδηγοί, εξακολουθούν να αγνοούνται στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας, με τις ελπίδες να βρεθούν σώοι δυστυχώς να μειώνονται.

Σαν να μην έλειπε ο πόνος για τις χαμένες ζωές και η αγωνία για το μέλλον των ανθρώπων οι οποίοι μέσα σε ελάχιστα λεπτά έχασαν τα πάντα από τη νεροποντή, οι κάτοικοι της Μάνδρας έχουν να αντιμετωπίσουν και τους ασυνείδητους πλιατσικολόγους, οι οποίοι εισβάλλουν σε πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις με σκοπό να αρπάξουν οτιδήποτε αξίας.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ συνέλαβαν το μεσημέρι της Πέμπτης τέσσερα άτομα που επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα σπίτι στη Μάνδρα, ενώ στην ευρύτερη περιοχή έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις για την αποτροπή ανάλογων συμβάντων.

Μάλιστα , με εντολή του Αρχηγού της ΕΛΑΣ για όσες ημέρες διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων της χώρας, εξαιρουμένων των αστυνομικών οι οποίοι συμμετέχουν στα μέτρα τάξης για την Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου, θα βρίσκονται επί ποδός με διαρκείς εποχούμενες και πεζές περιπολίες.

Που έχει διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων

Παρακάτω παρατίθεται ο πίνακας της Τροχαίας Αττικής, με τα σημεία όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία :

Εξακολουθεί η διακοπή στην κυκλοφορία των οχημάτων λόγω συσσώρευσης υδάτων:

1)ΣTO 39XΛM THΣ Π.E.O.A.K ,ΠEPIOXH MEΓAPΩN PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ AΘHNA 2)ΣTO 35XΛM THΣ Π.E.O.A.K ,ΠEPIOXH NEAΣ ΠEPAMOY PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ AΘHNA 3)ΣTHN Π.E.O.A.K , KOMBOΣ ΔIYΛIΣTHPIΩN PEYMA ΠPOΣ N.ΠEPAMO 4)KOMBOΣ MANΔPAΣ PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ MANΔPA 5) 4XΛM Π.E.O AΘHNΩN-ΘHBΩN PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ ΘHBA 6)ΣTH ΔIAΣTAYPΩΣH MANΔPAΣ-MAΓOYΛAΣ ΓIA TIΣ OΔOYΣ ΠPOΣ ΘHBA 7) ΣTHN OΔO ΣTPATHΓOY POKA ΣTO YΨOΣ TOY ΣOYΠEP MAPKET ΓAΛAΞIAΣ PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ MANΔPA EΠIΣHΣ ΔIAKOΠH THΣ KYKΛOΦOPIAΣ ΣTH Λ.ΣAΛAMINOΣ ΣTH ΣAΛAMINA KAI ΣTA ΔYO PEYMATA AΠO TO YΨOΣ THΣ OΔOY Z.ΠHΓHΣ EΩΣ TH Λ.ΦANEPΩMENHΣ.

Βούλιαξε η Κατερίνη, προβλήματα στην Αίγινα

Για δεύτερη συνεχή ημέρα η χώρα δοκιμάζεται από το σφοδρό “κύμα” της κακοκαιρίας.

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης η Πυροσβεστική δέχθηκε αρκετές κλήσεις για αντλήσεις υδάτων απο πλημμυρισμένα κτίρια στην Αίγινα.

Σκληρή δοκιμασία, εξαιτίας της νεροποντής βιώνουν και οι κάτοικοι της Κατερίνης, όπου έβρεχε καταρρακτωδώς από νωρίς το πρωί.

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χειμάρρους παρασέρνοντας τα πάντα στο πέρασμα τους. Τουλάχιστον 300 κλήσεις δέχθηκε η πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων εντός της πόλης , ενώ σε 88 περιπτώσεις οι πυροσβέστες χρειάστηκε να παράσχουν βοήθεια σε εγκλωβισμένους οδηγούς και κατοίκους που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.

Επιμένουν οι σφοδρές καταιγίδες

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ και τον μετεωρολόγο της υπηρεσίας Θοδωρή Κολυδά καθόλη τη διάρκεια της νύχτας συνεχίζονται οι έντονες βροχοπτώσεις στην Αττική, καθώς και στα κεντρικά και βόρεια της χώρας.

Από το απόγευμα της Παρασκευής και καθώς το χαμηλό στο Ιόνιο κινείται ανατολικά στροβιλιζόμενο θα ξαναδώσει βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές και στην Αττική που θα κρατήσουν μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:31