search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:26
MENU CLOSE

Τραγωδία χωρίς τέλος στη Δυτική Αττική – Έρευνες για έξι αγνοούμενους, 16 οι νεκροί

17.11.2017 07:00
Τραγωδία χωρίς τέλος στη Δυτική Αττική - Έρευνες για έξι αγνοούμενους, 16 οι νεκροί - Media

 

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό 6 ατόμων τα οποία αγνοούνται μετά τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν τη δυτική Αττική, τα ξημερώματα Πέμπτης και Παρασκευής.

Η Πυροσβεστική το πρωί της Παρασκευής, ότι οι αγνοούμενοι είναι ξανά έξι καθώς στα τέσσερα άτομα που αναζητούσαν από την Πέμπτη προστέθηκαν άλλα δύο: ένας κυνηγός και ένας άλλος άνδρας από την περιοχή Καντίνες στη Μάνδρα. Για τους δύο αυτούς αγνοούμενους ενημέρωσαν την αστυνομία οι συγγενείς τους δύο 24ωρα μετά τη θεομηνία.

Μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός των θυμάτων έχει ανέλθει σε 16 νεκρούς, 6 αγνοούμενους, ενώ εκατοντάδες έχουν μείνει πρακτικά άστεγοι. Οι ζημιές σε επιχειρήσεις, οδικά δίκτυα και υποδομή είναι ανυπολόγιστες.

Κλειστά τα σχολεία

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα σχολεία της Αττικής, σύμφωνα με απόφαση της Περιφερειάρχου Αττικής, Ρένας Δούρου, που ελήφθη σε συνεννόηση με το υπουργείο Παιδείας.

Η απόφαση λήφθηκε με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, λόγω της επιδείνωσης του καιρού και των ακραίων καιρικών φαινομένων, και ισχύει για όλα τα σχολεία της Αττικής (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης).

Συνεχίζονται τα προβλήματα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα
Προβλήματα σε όλη την Αττική δημιούργησε η καταιγίδα αργά το βράδυ της Πέμπτης, ενώ ειδικά η περιοχή της Δυτικής Αττικής, που χτυπήθηκε με πρωτοφανή τρόπο, εξακολουθεί να δοκιμάζεται από την κακοκαιρία.

Το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, έλαβε κλήσεις για πλημμύρες σε υπόγεια, από όλη σχεδόν την Αττική και κυρίως από την Γλυφάδα, Βούλα, την λεωφόρο Ποσειδώνος και την Λ. Βουλιαγμένης, καθώς και από το κέντρο την Κυψέλη, κέντρο Αθήνας, Ζεφύρι, Άνω Λιόσια και Αχαρνές.

Συνεργεία της Πυροσβεστικής επίσης επιχείρησαν για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και στην Αίγινα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:24