search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:04
MENU CLOSE

Συνέβη στην Ιαπωνία: Ζήτησαν συγγνώμη, διότι το τρένο έφυγε… 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα!

17.11.2017 07:39
Συνέβη στην Ιαπωνία: Ζήτησαν συγγνώμη, διότι το τρένο έφυγε... 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα! - Media

 

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Στην Ιαπωνία, ζητήθηκε δημόσια συγγνώμη γιατί ένα τρένο αναχώρησε… 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα!

Το λάθος, λένε οι υπεύθυνοι, συνέβη γιατί το προσωπικό δεν ήλεγξε το πρόγραμμα αναχωρήσεων, όπου η ώρα αναχώρησης ήταν 9:44:40 και όχι 9:44:20!

Όπως αναφέρει το BBC, η διοίκηση της γραμμής Tsukuba Express, που συνδέει το Τόκιο με την πόλη Τσουκούμπα, δήλωσαν ότι «το τρένο επρόκειτο να αναχωρήσει στις 9:44:40 αλλά έφυγε στις 9:44:20» και πως το λάθος έγινε γιατί το προσωπικό δεν τσέκαρε το πρόγραμμα αναχωρήσεων. 

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το δίκτυο των τρένων στην Ιαπωνική πρωτεύουσα, ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τους επιβάτες της, εκδίδοντας, μάλιστα, και σχετική ανακοίνωση, στην οποία δεσμεύτηκε πως κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:04