search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:05
MENU CLOSE

Έχασε τα λεφτά του στο Κίνο και σκηνοθέτησε ληστεία για κάλυψη

17.11.2017 08:34
Κυρίαρχος στην Ουγγαρία ο μισαλλόδοξος Βίκτορ Ορμπάν – Πανηγυρίζουν οι ευρωλαϊκιστές   - Media

 

Μέχρι το κρατητήριο έφτασε ένας 52χρονος στη Λάρισα ο οποίος κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε θύμα ληστείας, ισχυρισμός ο οποίος μετά την έρευνα κατέρρευσε.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο λόγος ήταν ότι είχε χάσει 900€ στο τυχερό παιχνίδι Κίνο.

Ο 52χρονος κατήγγειλε ψευδώς στις αστυνομικές αρχές ότι προχθές το απόγευμα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει, άγνωστος δράστης, με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσε από την τσέπη του μπουφάν το χρηματικό ποσό των 900 ευρώ.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας, συγκεντρώθηκαν και αξιοποιήθηκαν δεδομένα και αποδεικτικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος δήλωσε ψευδώς τη ληστεία σε βάρος του, προκειμένου να αποκρύψει τα πραγματικά περιστατικά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:05