search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:02
MENU CLOSE

Δωρεάν διανομή τροφίμων από το δήμο Θέρμης

17.11.2017 08:35
Κορωνοϊός: Μπορεί να μεταδοθεί μέσω των τροφίμων; - Media

 

Δωρεάν τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ θα διανεμηθούν την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου από τις 9.30 έως τις 13:30 στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης. Είναι η δεύτερη διανομή ΤΕΒΑ.

Τα προϊόντα που θα δοθούν είναι είδη παντοπωλείου, χοιρινό κρέας, τυρί και λαχανικά. Οι διανομές γίνονται στο πλαίσιο εφαρμογής ευρωπαϊκού προγράμματος, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Στο Δήμο Θέρμης υπάρχουν περίπου διακόσιοι ωφελούμενοι. Δικαιούχοι είναι οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παίρνουν και τρόφιμα από το ΤΕΒΑ. Υπενθυμίζεται, όμως, ότι όσοι παίρνουν ΤΕΒΑ αποκλείονται αυτόματα από το δικαίωμα να είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης. Οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:01