search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:36
MENU CLOSE

Γνωστός ποδοσφαιριστής δηλώνει ότι σκέφτηκε σοβαρά την αυτοκτονία!

17.11.2017 09:14
Γνωστός ποδοσφαιριστής δηλώνει ότι σκέφτηκε σοβαρά την αυτοκτονία! - Media

 

Ο Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ εξομολογήθηκε πως σκέφτηκε να αυτοκτονήσει λόγω της «δηλητηριώδους» σχέσης του με την οικογένειά του, που κατά τον ίδιο προσπαθεί να τον εκμεταλλευτεί οικονομικά.

«Ένιωθα πως ήθελα να αυτοκτονήσω. Το κράταγα για τον εαυτό μου για πολλά χρόνια. Είμαι αηδιασμένος που τα πράγματα έφθασαν σε αυτό το επίπεδο, αλλά παράλληλα είμαι και ανακουφισμένος που μίλησα για αυτό. Η καριέρα μου θα ολοκληρωθεί σε μερικά χρόνια, εν αντιθέσει με το όνομα της οικογένειάς μου, που θα μου μείνει για πάντα. Οι συνθήκες είναι δύσκολες όταν προσπαθείς να βγάλεις την οικογένειά σου από τη φτώχεια και εκείνη συνεχίζει να σου αντιτίθεται. 

Έχω πει επανειλημμένως στα μικρότερα αδέρφια μου ότι η οικογένειά μας μας χειραγωγεί. Αλλάζω συχνά αριθμό τηλεφώνου, ώστε να μην μπορούν να με βρουν. Δε με καλούν για να με ρωτήσουν πώς είμαι αλλά για να ζητήσουν λεφτά. Αυτό συνέβαινε και αφού τραυματίστηκα στην Τότεναμ. Με πήραν τηλέφωνο ενώ έκανα εξετάσεις για να με ρωτήσουν αν μπορούσα να πληρώσω τα δίδακτρα των παιδιών. Τουλάχιστον ρώτησαν πως είμαι πριν ζητήσουν χρήματα!», δήλωσε ο Τογκολέζος φορ της Μπασακσεχίρ.

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:36