search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:40
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η Μέριλ Στριπ: «Έπαιξα τη νεκρή για να σταματήσει να με χτυπά»

17.11.2017 10:08
Συγκλονίζει η Μέριλ Στριπ: «Έπαιξα τη νεκρή για να σταματήσει να με χτυπά» - Media

 

Οι πρόσφατες αποκαλύψεις σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ, έχουν οδηγήσει πολλές γυναίκες, διάσημες και μη, να αποκαλύψουν τις δικές τους εμπειρίες, ακόμα κι αν τις κρατούσαν μυστικές για χρόνια…

Ανάμεσά τους και η βραβευμένη με Όσκαρ Μέριλ Στριπ, η οποία κατέθεσε τη δική της συγκλονιστική εμπειρία κακοποίησης. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός παρευρέθηκε στα βραβεία της επιτροπής για την προστασία των δημοσιογράφων και αφού ευχαρίστησε τις γυναίκες δημοσιογράφους για το έργο και τη γενναιότητά τους αποκάλυψε  ένα δικό της λυπηρό βίωμα.

«Γνωρίζω κι εγώ κάποια πράγματα για την αληθινή τρομοκρατία – δύο φορές στη ζωή μου όταν απειλήθηκα και ήρθα αντιμέτωπη με πραγματική σωματική βία, έμαθα κάτι για τη ζωή που δεν θα μάθαινα διαφορετικά και ήμουν τυχερή γιατί τα ένστικτά μου με βοήθησαν» είπε η Μέριλ Στριπ, σύμφωνα με την Daily Beast.

«Στη μια περίπτωση, έπαιξα τη νεκρή και περίμενα μέχρι να σταματήσουν τα χτυπήματα. Και στη δεύτερη περίπτωση, είδα κάποιον να κακοποιεί έναν άλλο άνθρωπο και τρελάθηκα. Άρχισα να τον κυνηγάω. Ρωτήστε τη Σερ που ήταν εκεί. Και ο κακοποιός έφυγε, έγινε θαύμα».

Ωστόσο, η ηθοποιός επέλεξε να μην αναφερθεί σε ποια χρονολογική περίοδο σημειώθηκαν αυτές οι βίαιες πράξεις. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:39