search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:27
MENU CLOSE

Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου (Photos)

17.11.2017 11:38
Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου (Photos) - Media

 

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις τιμής στο Πολυτεχνείο, με καταθέσεις στεφάνων και συγκεντρώσεις.

Νωρίς το πρωί, αρκετός κόσμος -πολίτες, σύλλογοι και φορείς- μπήκε στον ιστορικό χώρο υπό καταρρακτώδη βροχή, για να καταθέσει λουλούδια και στεφάνια.

Μεταξύ αυτών και ο Μανώλης Γλέζος, η ΔΟΕ, οι Οικολόγοι Πράσινοι και σύλλογοι εργαζομένων.

Παράλληλα, ενισχυμένα θα είναι φέτος τα μέτρα ασφαλείας, καθώς τα επιτελεία της ΕΛ.ΑΣ θέλουν να προλάβουν ή να αντιμετωπίσουν γρήγορα και αποτελεσματικά τυχόν επεισόδια.

Τα μέτρα κινούνται σε τρεις βασικούς άξονες και συγκεκριμένα στην διασφάλιση της ομαλότητας κατά την διάρκεια της πορείας, στην φύλαξη των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και στην πρόληψη ή την άμεση καταστολή τυχόν επεισοδίων, μετά την πορεία.

Κλειστοί σταθμοί του Μετρό

Κλειστοί θα είναι σήμερα Παρασκευή το απόγευμα σταθμοί του μετρό στο κέντρο της Αθήνας λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ με εντολή της αστυνομίας θα κλείσει στις 15:00 ο σταθμός Μέγαρο Μουσικής και στις 17:00 θα κλείσουν οι σταθμοί Σύνταγμα και Ευαγγελισμός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26