search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:46
MENU CLOSE

Ατύχημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής για τον Κρατερό Κατσούλη (Video)

17.11.2017 12:31
Ατύχημα κατά τη διάρκεια της εκπομπής για τον Κρατερό Κατσούλη (Video) - Media

 

Απίστευτο και όμως… συνέβη. Ο Κρατερός Κατσούλης έπαθε έγκαυμα στο πλατό της εκπομπής “Στην φωλιά των Κου Κου”. Τι συνέβη στον παρουσιαστή; Πώς το έπαθε αυτό;

«Έπαθα ένα μικρό εγκαυματάκι στα χείλια. Γιατί όποιος βιάζεται… καίγεται… Οπότε εξού και αυτή… Αλλά δεν μπορείτε να πείτε, μου πάει το άσπρο. Πήρα το πιρούνι γιατί βιαζόμουνα να φάω το εξαίσιο αυτό φαγητό και ήταν όμως στο τηγάνι το πιρούνι. Πήγα να φάω σαλάτα και αααππππ. Να το. Οπότε… Θα μου επιτρέψετε. Πάω να περιποιηθώ αυτή την ομορφιά και επανέρχομαι» εξήγησε ο Κρατερός Κατσούλης αναλυτικά όταν γυρίσανε από το διάλειμμα.

Αντιμετώπισε με χιούμορ πάντως το περιστατικό αλλά και τον… πόνο του. Έβαλε κρέμα πάνω στα χείλη του και συνέχισε κανονικά να παρουσιάζει την εκπομπή. Δείτε λίγο πιο κάτω όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43