search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:14
MENU CLOSE

Καθηγήτρια στην Κολομβία απαιτούσε σεξ από τους μαθητές για να βάλει καλούς βαθμούς (Photos-Video)

17.11.2017 16:00
Καθηγήτρια κακοποιούσε σεξουαλικά 15χρονο μαθητή της - «Σκέφτηκα να ακρωτηριάσω τα γεννητικά μου όργανα» (Photos) - Media

 

Καλούς βαθμούς με αντάλλαγμα το… σεξ προσέφερε σε μαθητές της μια καθηγήτρια στην Κολομβία, η οποία ήταν και παντρεμένη.

Η 40χρονη Γιοκάστα Μ. έστελνε γυμνές και ημίγυμνες φωτογραφίες της σε μαθητές της μέσω της εφαρμογής WhatsApp, ζητώντας σεξ, κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο του 2016.

Ο τρόπος που έβρισκε τους αριθμούς των κινητών τηλεφώνων των μαθητών της, ηλικίας 16 και 17 ετών, άφησε αρκετούς άφωνους. Ζητούσε τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς δήθεν για να τους βοηθήσει με τα μαθήματα.

Όπως ανέφεραν μαρτυρίες, η 40χρονη καθηγήτρια προσκαλούσε τους μαθητές στο διαμέρισμά της και εκεί απαιτούσε σεξ με την απειλή ότι θα τους «έκοβε» από το μάθημα.

Η καθηγήτρια «ξεσκεπάστηκε» όταν ένας από τους γονείς των μαθητών είδε τις φωτογραφίες και τα μηνύματά της στο κινητό του παιδιού του.

Μάλιστα, ένας από τους μαθητές της ανήρτησε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες, ύστερα από τη σύλληψή της.

Όπως ήταν φυσικό, ο σύζυγός της υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και η 40χρονη βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 40 ετών.

\

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10