search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:52
MENU CLOSE

Άμεση συνάντηση με NOVA η Super League, δεν δέχεται τα 30 εκατ.

17.11.2017 17:25
Άμεση συνάντηση με NOVA η Super League, δεν δέχεται τα 30 εκατ. - Media

 

Συνάντηση με τους κύριους χρηματοδότες του πρωταθλήματος (NOVA, «Σουρωτή») θα έχει επιτροπή της Super League, ενώ αποφασίστηκε η άμεση εξόφληση των διαιτητών.

Συνάντηση με εκπροσώπους της NOVA για την πρόταση που αναμένεται να κατατεθεί για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής σεζόν 2018-19 θα έχει η Super League, ενώ ραντεβού θα υπάρξει και τον έτερο χορηγό του πρωταθλήματος «Σουρωτή» για τρέχοντα ζητήματα.

Οι πληροφορίες από τη Λίγκα αναφέρουν ότι οι ομάδες αρνούνται τα 30 εκατ. ευρώ της NOVA και σκοπεύουν να ζητήσουν περισσότερα χρήματα από τον βασικό χρηματοδότη του πρωταθλήματος.

Το θέμα θα τεθεί επί τάπητος σε συνάντηση που θα γίνει άμεσα μεταξύ των δυο πλευρών. Ωστόσο οι πιθανότητες να αυξήσει το τίμημα η NOVA υπό τις παρούσες συνθήκες μοιάζουν απειροελάχιστες.

Κατά τ’ άλλα, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, πάρθηκε απόφαση για άμεση εξόφληση των διαιτητών.

Αναλυτικά:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επιτροπή του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τη Forthnet/NOVA, προκειμένου να συζητηθεί η πρότασή της για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

2/ Επιτροπή του Δ.Σ. θα συναντηθεί με τον Κεντρικό Χορηγό του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, προκειμένου να συζητηθούν τρέχοντα ζητήματα.

3/ Μετά από τη συμφωνία Super League και ΕΠΟ, η οποία επικυρώθηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο, θα εξοφληθούν άμεσα τα έξοδα Διαιτησίας.

4/ Εγκρίθηκε ομόφωνα, σε συνέχεια της σχετικής πρόσκλησης ενδιαφέροντος, για την επιθεώρηση και εκτίμηση αγωνιστικών χώρων των γηπέδων των Π.Α.Ε. – Μελών της Super League η εταιρεία STRI.

5/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

6/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η σύγκληση τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η ημερομηνία της οποίας θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.

Πηγή: sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:50