search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:37
MENU CLOSE

Με ποια ηθοποιό από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είχε δεσμό ο Χάρης Ρώμας (Photo)

17.11.2017 19:07
Κωνσταντίνου και Ελένης: Απίθανη αποκάλυψη 20 χρόνια μετά - Media
 
Ακόμη και οι φανατικοί του «Κωνσταντίνου & Ελένης» θα ξαφνιαστούν στο άκουσμα της πληροφορίες πως ο δημιουργός της σειράς, Χάρης Ρώμας, διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με μία από της ηθοποιούς που έκαναν guest εμφάνιση στο θρυλικό νεοκλασικό του Αμαρουσίου.
 
Πρόκειται για την συνάδελφό του Χάρη Ρώμα, Μαριάννα Λαγουρού. Στην περίπτωση που το όνομα αυτό δεν σας θυμίζει κάτι, τι θα λέγατε για το… Θεοδώρα Σκοπελούζου; Ο λόγος για την όμορφη απατεώνισσα (και εθισμένη στον τζόγο) γνωστή κάτοικο Αμαρουσίου που κατάφερε να φάει αρκετές χιλιάδες δραχμές από τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό.
Η ηθοποιός που την υποδύθηκε, μάλιστα, είχε εμφανιστεί στις περισσότερες σειρές του Ρώμα. Μεταξύ αυτών ο «Κακός Βεζύρης» αλλά και το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Οι Μεν… και οι Δεν». 
 
Σε παλαιότερη συνέντευξή του, έχει δηλώσει σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί με τη Μαριάννα Λαγουρού: «Με τη Μαριάννα δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Είχαμε πάντα μια πολύ στενή σχέση, ζήσαμε αρκετά χρόνια μαζί, αλλά δεν θέλω να αναφέρομαι σε κάτι που ανήκει στο παρελθόν»…
 
(πηγή: enikos.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:36