19/07/2019 14:10:57

Αυτό είναι το γιλέκο που προκάλεσε την κόντρα Άδωνι – Καραμέρου και άγρια τρολαρίσματα

Αυτό είναι το γιλέκο που προκάλεσε την κόντρα Άδωνι – Καραμέρου και άγρια τρολαρίσματα  - Media

 

Η τηλεοπτική εμφάνιση του Γιώργου Καραμέρου στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά  με υπηρεσιακό γιλέκο προκάλεσε την αγανάκτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης σε «τιτιβίσματά» του «τρόλαρε» τον κ. Καραμέρο καθώς το μπουφάν που φωσφωρίζει είναι αυτό που φορούν όλοι όσοι εργάζονται σε εξωτερικό χώρο για να διακρίνονται από μακριά και να μην πέφτουν θύματα τροχαίων ή ακόμη σε άλλες περιπτώσεις να τους προσεγγίζουν όσοι βρίσκονται σε ανάγκη.

 «Τελικά λάθος γιλέκα πούλησα στην τηλεόραση, αυτό γράφει καλύτερα στην κάμερα», έγραψε στο tweet του ο κύριος Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας «και δεν φωνάζουν κιόλας οι αριστεροί», έγραψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Η απάντηση ήρθε σύντομα από τον κ. Καραμέρο  ο οποίος είπε ότι βρισκόταν έξω και εργαζόταν και όταν πήγε στο τηλεοπτικό στούντιο δεν είχε χρόνο να βγάλει το μπουφάν.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.