search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:31
MENU CLOSE

Αυτό είναι το γιλέκο που προκάλεσε την κόντρα Άδωνι – Καραμέρου και άγρια τρολαρίσματα

18.11.2017 10:00
Αυτό είναι το γιλέκο που προκάλεσε την κόντρα Άδωνι – Καραμέρου και άγρια τρολαρίσματα  - Media

 

Η τηλεοπτική εμφάνιση του Γιώργου Καραμέρου στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά  με υπηρεσιακό γιλέκο προκάλεσε την αγανάκτηση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο κ. Γεωργιάδης σε «τιτιβίσματά» του «τρόλαρε» τον κ. Καραμέρο καθώς το μπουφάν που φωσφωρίζει είναι αυτό που φορούν όλοι όσοι εργάζονται σε εξωτερικό χώρο για να διακρίνονται από μακριά και να μην πέφτουν θύματα τροχαίων ή ακόμη σε άλλες περιπτώσεις να τους προσεγγίζουν όσοι βρίσκονται σε ανάγκη.

 «Τελικά λάθος γιλέκα πούλησα στην τηλεόραση, αυτό γράφει καλύτερα στην κάμερα», έγραψε στο tweet του ο κύριος Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας «και δεν φωνάζουν κιόλας οι αριστεροί», έγραψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Η απάντηση ήρθε σύντομα από τον κ. Καραμέρο  ο οποίος είπε ότι βρισκόταν έξω και εργαζόταν και όταν πήγε στο τηλεοπτικό στούντιο δεν είχε χρόνο να βγάλει το μπουφάν.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:31