search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:08
MENU CLOSE

Οφόε: Αν η οικογένειά μου δεν νιώθει ασφαλής στην Ελλάδα, πρέπει να βρούμε λύση

18.11.2017 10:06
Οφόε και Σεμπά οι πρώτοι που μένουν εκτός ομάδας στον Ολυμπιακό - Media

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε επιβεβαίωσε τις σκέψεις αποχώρησης που κάνει από τον Ολυμπιακό μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του. «Αν η οικογένειά μου δεν νιώθει ασφαλής, πρέπει να βρούμε λύση», τόνισε. 

 

Την έντονη ανησυχία του για την ασφάλεια του ιδίου και κυρίως της οικογένειάς του εξέφρασε ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε επιβεβαιώνοντας τα βελγικά ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών πως κάνει σκέψης φυγής από τον Ολυμπιακό μετά τη διάρρηξη στο σπίτι του. 

«Αν έμενα στην Αθήνα μόνος μου, θα μπορούσα απλώς να μετακομίσω. Όμως έχω οικογένεια και αυτή έχει ανάγκη να νιώθει ασφαλής εδώ. Δεν μπορώ να πηγαίνω να παίζω με τη σκέψη ότι η οικογένειά μου δεν αισθάνεται ασφαλής στο μυαλό μου. Δεν μπορώ να αποδώσω καλά, αυτό είναι το πρόβλημα τώρα. Η σύζυγός μου θέλει να επιστρέψει στο Βέλγιο. Αν επιστρέψει σε λίγο καιρό δεν θα είναι πρόβλημα, αλλά αν όχι, επειδή δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής εδώ πλέον, τότε θα πρέπει να βρούμε μια λύση. Περιμένω… Είναι πολύ νωρίς για να πάρω δραστικές αποφάσεις», τόνισε σε συνέντευξή του στη Het Nieuwsblad. 

Όσο για το αν θα επέστρεφε στο Βέλγιο, είπε: «Μια επιστροφή στο Βέλγιο είναι πιθανή, ωστόσο δεν είναι η πρώτη μου φιλοδοξία».

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:08