search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:57
MENU CLOSE

Σοκάρει η αποκάλυψη της Στριπ: Έκανα τη νεκρή για να σταματήσει να με χτυπά πρώην σύντροφός μου

18.11.2017 10:23
Η οργή της Μέριλ Στριπ όταν την... «χούφτωσε» ο Ντάστιν Χόφμαν και το χαστούκι - Αποκαλύψεις στο Χόλιγουντ - Media

 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού από πρώην σύντροφό της. Είπε μάλιστα ότι αναγκάστηκε να κάνει τη νεκρή για να σταματήσει να τη χτυπά.

Η 68χρονη ηθοποιός μίλησε σε εκδήλωση για την προστασία των δημοσιογράφων. Όταν πήρε το λόγο, ευχαρίστησε τις γυναίκες δημοσιογράφους για το έργο και τη γενναιότητά τους και έκανε μια κατάθεση ψυχής.

«Γνωρίζω κι εγώ κάποια πράγματα για την αληθινή τρομοκρατία – δύο φορές στη ζωή μου όταν απειλήθηκα και ήρθα αντιμέτωπη με πραγματική σωματική βία, έμαθα κάτι για τη ζωή που δεν θα μάθαινα διαφορετικά και ήμουν τυχερή γιατί τα ένστικτά μου με βοήθησαν» είπε η ηθοποιός σύμφωνα με την Daily Beast και συνέχισε:  «Στη μια περίπτωση, έκανα τη νεκρή και περίμενα μέχρι να σταματήσουν τα χτυπήματα. Στεκόμουν εκεί, σαν να είχα βγει από το σώμα του και έβλεπα τον εαυτό από ψηλά, 15 μέτρα από το σημείο όπου με έδερναν». 

Μίλησε όμως και για τη δεύτερη περίπτωση που βρέθηκε αντιμέτωπιση με περιστατικό κακοποίησης. “είδα κάποιον να κακοποιεί έναν άλλο άνθρωπο. Τρελάθηκα και άρχισα να τον κυνηγάω. Ρωτήστε τη Σερ που ήταν εκεί. Και ως εκ θαύματος, ο κακοποιός έφυγε”. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33