search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:30
MENU CLOSE

Οι Onirama θύματα των fake news; Απειλούν με μηνύσεις

18.11.2017 11:34
Οι ONIRAMA στο «Σπίτι με το MEGA» αυτή την Παρασκευή - Media

 

Αντιδράσεις και σχόλια έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου Θεσσαλονίκης. Ο δήμος, δέχθηκε πυρά, σχετικά με την αμοιβή των καλλιτεχνών που θα συμμετέχουν.

Μετά την ψήφιση, για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον δήμο Θεσσαλονίκης, υπήρχε σκληρή κριτική από την παράταξη του Σταύρου Καλαφάτη και από τους αποστασιοποιημένους της παράταξης του Γιάννη Μπουτάρη. Ο δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στάθηκε στην αμοιβή του συγκροτήματος των «Onirama» αναφέροντας πως η Θεσσαλονίκη θα πληρώσει για τη συναυλία 19.250 ευρώ, ενώ ο δήμος Λάρισας πέρσι είχε δώσει 8.000 ευρώ λιγότερα. «Κάθε φορά τα Χριστούγεννα έρχονται καθυστερημένα, τα παρουσιάζει κάποιος άλλος και ξοδεύουμε περισσότερα από άλλους δήμους» είπε.

Μετά από αυτές τις αντιδράσεις και τα σχετικά δημοσιεύματα για την αμοιβή των Onirama, η εταιρεία management του συγκροτήματος εξέδωσε αυστηρή ανακοίνωση, παίρνοντας θέση για το θέμα. Διέψευσαν ότι η αμοιβή των Onirama θα είναι 19.250 και υποστήριξαν ότι το πόσο αυτό αφορά το συνολικό κόστος της εκδήλωσης. Ενώ, αναγράφουν, πως σε περίπτωση που συνεχιστούν να γράφονται ψευδή δημοσιεύματα, θα ακολουθήσουν την νομική οδό.

Η ανακοίνωση:

«Την τελευταία εβδομάδα αναπαράγονται ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με τη συμμετοχή και την αμοιβή των «Onirama» στο άναμμα του δέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης στις 30 Νοεμβρίου 2017 στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Πρόκειται για αναληθή και ψευδή δημοσιεύματα τα οποία αφορούν το κόστος του συνόλου των εξόδων της εκδήλωσης και όχι την αμοιβή των Onirama, άρα αποτελούν ξεκάθαρη συκοφαντική δυσφήμιση για το συγκρότημα.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από το Δήμο Θεσσαλονίκης σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις γενικότερα. Μέχρι τότε, η οποιαδήποτε αναπαραγωγή σχετικών ψευδών δημοσιευμάτων θα μας αναγκάσει να ακολουθήσουμε τη νομική οδό».

Πηγή: seleo.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:30