search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:36
MENU CLOSE

Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Με ερωμένη, στον πιο προκλητικό ρόλο της ζωής της (Photos)

18.11.2017 12:16
Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Με ερωμένη, στον πιο προκλητικό ρόλο της ζωής της (Photos) - Media

 

Στα 48 της έχει τη φήμη μιας από τις πιο λαμπερές σταρ του Χόλιγουντ. Μια εικόνα όμως, που δεν έχει πρόβλημα να τσαλακώσει για χάρη ενός τηλεοπτικού ρόλου.

Ως «γιαγιά της κοκαΐνης» ενσαρκώνει την Γκριζέλα Μπλάνκο, τη διαβόητη Κολομβιανή έμπορο ναρκωτικών της δεκαετίας του ‘70 και του ‘80, που κυριαρχούσε στο Μαϊάμι.

Στο τρέιλερ της τηλεταινίας του Lifetime, η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς εμφανίζεται σε ερωτική σκηνή με μια γυναίκα, να επιδίδονται σε παθιασμένα φιλιά.

Η σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας υποχρεώθηκε να πάρει αρκετά κιλά για να μπει στο «πετσί» του ρόλου και να μοιάζει στην πραγματική Γκριζέλα.

Η αδίστακτη Μπλάνκο, που είχε ομοφυλοφιλικές σχέσεις μετά το θάνατο του συζύγου της, φέρεται να ήταν υπεύθυνη για περισσότερες από 200 δολοφονίες κατά την περίοδο που ήταν η βασίλισσα των καρτέλ ναρκωτικών.

Η Μπλάνκο δολοφονήθηκε το 2012 και η ιστορία της ζωής της με πρωταγωνίστρια την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς θα προβληθεί τον Ιανουάριο.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:36