search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:48
MENU CLOSE

Στην κηδεία του ακαδημαϊκού Κώστα Βεργόπουλου ο Αλέξης Τσίπρας

18.11.2017 11:59
Στην κηδεία του ακαδημαϊκού Κώστα Βεργόπουλου ο Αλέξης Τσίπρας  - Media

 

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α’ Νεκροταφείου όπου τελείται η κηδεία του ακαδημαϊκού Κώστα Βεργόπουλου έφτασε πριν από λίγη ώρα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Κώστας Βεργόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, πριν από λίγες μέρες έπειτα από σύντομη νοσηλεία σε νοσοκομείο στο Παρίσι, αφήνοντας πίσω του το πολύτιμο έργο του. 

Στην Ελλάδα κυκλοφόρησαν 15 βιβλία του από τη δεκαετία του 1970 μέχρι σήμερα (το τελευταίο βιβλίο του, «Η νέα παγκόσμια αναταραχή», εκδόθηκε την άνοιξη του 2017). Βιβλία του κυκλοφόρησαν επίσης στα γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ιταλικά, ολλανδικά, κινέζικα.

Πολιτικά ο σπουδαίος πανεπιστημιακός και διανοούμενος συνδέθηκε με την ανανεωτική Αριστερά, από τις θέσεις της οποίας αρθρογραφούσε σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10