search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:50
MENU CLOSE

Ανδρουλάκης: Συνέντευξη Τύπου με αιχμές προς Φώφη και κάλεσμα για συμμετοχή

18.11.2017 12:14
Ανδρουλάκης: Συνέντευξη Τύπου με αιχμές προς Φώφη και κάλεσμα για συμμετοχή - Media

 

Με αναφορά στα θύματα της καταστροφής στη Δυτική Αττική ξεκίνησε τη συνέντευξή του, που μεταδόθηκε μέσω live streaming, ο Νίκος Ανδρουλάκης, εξηγώντας ότι για αυτό πρότεινε την αναβολή του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής της Κεντροαριστεράς στον Νίκο Αλιβιζάτο.

Ο πρόεδρος της επιτροπής τον ενημέρωσε ότι η κυρία Γεννηματά δεν δέχεται ούτε την αναβολή των εκλογών, ούτε και τη διενέργεια debate το Σάββατο, καθώς μεσολάβησε το εθνικό πένθος.

Είμαι διαθέσιμος ακόμη και για σήμερα το βράδυ, προσέθεσε ο κ. Ανδρουλάκης, έχοντας στο πλευρό του τη συνάδελφό του, Εύα Καϊλή. 

Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ζήτησε τη συμμετοχή των πολιτών ώστε να επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στα πραγματικά εκλογικά του ποσοστά και διαβεβαίωσε τους ψηφοφόρους της δημοκρατικής παράταξης ότι η ενότητα δεν κινδυνεύει.

Στο πλαίσιο αυτό, περιέγραψε τα βασικά πολιτικά χαρακτηριστικά που θέλει να δώσει στον νέο φορέα, τοποθετώντας το ιδρυτικό συνέδριο την ερχόμενη Άνοιξη.

Ο κ. Ανδρουλάκης μίλησε για μία άλλη εποχή όπου οι διαφωνίες δε θα θεωρούνται υπονόμευση της ηγεσίας.

Σε ερώτηση για το αν έχει παράπονα από την επιτροπή Αλιβιζάτου σημείωσε: «δώσαμε έναν άνισο αγώνα, αλλά τα καταφέραμε γιατί ο κόσμος θέλει την πολιτική ανανέωση». 

Μιλώντας για τις δηλώσεις της Ρένας Δούρου σχετικά με τις φονικές πλημμύρες σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο ο κ. Ανδρουλάκης είπε «δεν φτάνει το μοιρολόι, χρειάζονται έργα πρόληψης. Δεν θέλω να αποδώσω ευθύνες όσο ακόμη αναζητούμε θύματα, φαίνεται, όμως, η διαχρονική ανεπάρκεια του κράτους».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43