search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:01
MENU CLOSE

Βορίδης: Η ΝΔ ενσωματώνει στο πρόγραμμά της τον λόγο της κοινωνίας

18.11.2017 12:51
Μονομαχία Βορίδη - Πέτσα - Media

 

Την άποψη πως μέσα από τη διαδικασία των προσυνεδρίων “η ΝΔ ενσωματώνει στο πρόγραμμα της τον λόγο της κοινωνίας” εξέφρασε με δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης ο οποίος συμμετέχει στο 5ο προσυνέδριο της παράταξης που διεξάγεται στη Λάρισα.

Ο κ. Βορίδης υποστήριξε πως το προσυνέδριο που διεξάγεται στη θεσσαλική πόλη όπως και τα υπόλοιπα προσυνέδρια δίνουν τη δυνατότητα στην ΝΔ να ακούει την κοινωνία και να “χτίζει την συμφωνία αλήθειας”, τονίζοντας πως οι θεματικές του συνεδρίου στη Λάρισα είναι πολύ σημαντικές.

“Το συνέδριο στη Λάρισα έχει τρεις πολύ σημαντικές ενότητες. Η πρώτη αφορά την αγροτική ανάπτυξη που για την περιοχή αλλά και για όλη την Ελλάδα είναι πολύ σημαντικός ο πρωτογενής τομέας. Η δεύτερη είναι ο ρόλος που μπορεί να παίξει η αυτοδιοίκηση στην παραγωγική ανασυγκρότηση και η τρίτη αφορά τις υποδομές που χρειαζόμαστε προκειμένου να μας βοηθήσουν στην παραγωγική ανασυγκρότηση. Όλοι περιμένουμε με ενδιαφέρον το κλείσιμο που θα κάνει ο πρόεδρος που θα ενσωματώσει περιεκτικά τον λόγο που θα αναπτυχθεί σε αυτή την προσυνεδριακή διαδικασία” σημείωσε ο κ. Βορίδης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:01