search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:27
MENU CLOSE

Τόσκας για τον τραυματισμό της δικηγόρου: Ψάχνουμε τους δράστες για να τους οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη

18.11.2017 14:05
Τόσκας για τον τραυματισμό της δικηγόρου: Ψάχνουμε τους δράστες για να τους οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη - Media

 

«Γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε οι δράστες να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», δήλωσε το Σάββατο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο Νίκος Τόσκας επισκέφθηκε το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη η τραυματισμένη δικηγόρος, εξαιτίας της φωτοβολίδας που καρφώθηκε στο πόδι της, το βράδυ της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια, αλλά και των χημικών που εισέπνευσε.

Αφού ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάστασή της, ο υπουργός δήλωσε: «Δυστυχώς για ακόμη μία φορά κάποιες μειοψηφίες ξαναχτύπησαν. Ο τραυματισμός αυτής της γυναίκας είναι τα επίχειρα μίας μειοψηφίας που επιζητά τη βία. Αυτές οι λογικές δεν έχουν χώρο στη Δημοκρατία μας. Γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε οι δράστες να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη».
 
«Δυστυχώς, αυτά έγιναν έπειτα από τη λήξη της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου κατά την οποία δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο», επισήμανε.
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:27