search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:39
MENU CLOSE

Ο κομμωτής των σταρ του Χόλιγουντ προειδοποιεί: Μην χτενίζετε τα μαλλιά σας κάθε πρωί

18.11.2017 15:12
Ο κομμωτής των σταρ του Χόλιγουντ προειδοποιεί: Μην χτενίζετε τα μαλλιά σας κάθε πρωί - Media

 

Χτενίζετε τα μαλλιά σας κάθε πρωί, προκειμένου να είναι φροντισμένα και ευπαρουσίαστα; Μέγα λάθος, υποστηρίζει ο κομμωτής των διασήμων, Τζορτζ Νόρθγουντ, μιλώντας στη Vogue.

Ο Νόρθγουντ, στο πελατολόγιο του οποίου συμπεριλαμβάνονται σταρ του Χόλιγουντ όπως η Αλίσια Βικάντερ και τοπ μόντελ όπως η Ρόζι Χάντινγκτον, παρακινεί τις γυναίκες να σταματήσουν να βουρτσίζουν τα μαλλιά τους κάθε πρωί, αν θέλουν να τα κρατήσουν και να τα έχουν σε καλή κατάσταση.

«Ποτέ, μα ποτέ, μην βουρτσίζετε τα μαλλιά σας το πρωί. Κατά πρώτον, τα φριζάρετε, κατά δεύτερον τα καταστρέφετε. Το καλύτερο είναι να τα χτενίσετε χρησιμοποιώντας μόνο τα δάχτυλά σας», συμβουλεύει.

Μάλιστα, προκειμένου να μη μοιάζουν απεριποίητα, ο κομμωτής συμβουλεύει το εξής: «Αποβραδίς, καλό είναι να τα πιάσετε έναν απλό, χαλαρό κότσο στο ύψος του λαιμού, στερεώνοντάς τα με ένα χοντρό λαστιχάκι μαλλιών, ώστε να μην μπερδευτούν στον ύπνο σας. Έτσι, όταν ξυπνήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λύσετε τα μαλλιά και να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλα σας σαν τσατσάρα ώστε να πάρουν μια φόρμα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:37