search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:22
MENU CLOSE

ΔΗΜΑΡ: Εγκληματική ενέργεια η επίθεση στη δικηγόρο

18.11.2017 16:49
Με διαφωνίες και παραιτήσεις ο «αρραβώνας» ΔΗΜΑΡ - ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

«H επίθεση με φωτοβολίδα, αυτή την φορά σε δικηγόρο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της, είναι μία καθαρά εγκληματική ενέργεια που αποτελεί ακόμη ένα περιστατικό στο σπιράλ βίας και ανομίας στην συγκεκριμένη περιοχή» αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΔΗΜΑΡ για όσα συνέβησαν χθες στα Εξάρχεια, μετά το τέλος της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

«Οι αρμόδιες αρχές δεν μπορούν  να συνεχίσουν να αδιαφορούν για αυτή την κατάσταση που πλήττει βάναυσα το βασικό δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια» επισημαίνεται.  

«Δεν είναι δυνατόν ολόκληρες περιοχές της χώρας συνιστούν γκέτο υπό καθεστώς ανομίας. Δεν αρκούν πλέον ευχετήριες ανακοινώσεις ή και δελτία τύπου αποτροπιασμού.  Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί.  Η ανοχή σε τέτοια φαινόμενα συνιστά συνενοχή», καταλήγει η ΔΗΜΑΡ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:22