search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:08
MENU CLOSE

Σβήνουν οι ελπίδες για τους τρεις αγνοούμενους – 19 νεκροί

18.11.2017 16:52
Ο γάμος του Μανόλη Κωστίδη με την αγαπημένη του, στο Φανάρι - Το γλέντι που ακολούθησε (Photos &Video) - Media Gallery 3

 

Κάθε λεπτό που περνάει εξανεμίζονται οι ελπίδες για τους τρεις αγνοούμενους που παρασύρθηκαν από τα ορμητικά λασπόνερα της πλημμύρας της Μάνδρας.

Ήδη έχουν περάσει τέσσερις ημέρες κι ακόμη οι άκνοες προσπάθειες Πυροσβεστικής, Λιμενικού, Αστυνομίας και ομάδων διάσωσης, δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα.

Το Σάββατο εντοπίστηκαν νεκροί ο 59χρονος κυνηγός και δύο οδηγοί φορτηγών, που αναζητούσαν οι συγγενείς τους με αποτέλεσμα ο αριθμός των θυμάτων να ανέλθει στους 19. 

Οι δυο από τις σορούς εντοπίστηκαν από άνδρες του Λιμενικού στη θάλασσα.

Την ίδια στιγμή τεχνικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών έχουν καταγράψει 260 κτίσματα που έχουν πληγεί από τα οποία τουλάχιστον τα 186 χρήζουν αποζημίωσης.

Οι υγειονομικές αρχές και το ΚΕΕΛΠΝΟ βρίσκονται σε επιφυλακή.

Αυτό που είναι συγκινητικό αφορά στο τεράστιο κλίμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς του πληγέντες, τόσο από απλούς πολίτες όσο και από φορείς και εταιρίες.

Σύμφωνα με τη δήμαρχο της περιοχής, η ταφή στο νεκροταφείο της Μάνδρας είναι αδύνατη καθώς ο χώρος έχει μετατραπεί σε μεγάλη λίμνη.

Στο μεταξύ η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε νέο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10