search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:57
MENU CLOSE

Δραματικός απεγκλωβισμός 4 ατόμων – Κάλυψαν τα αυτοκίνητά τους τεράστια κύματα

19.11.2017 07:21
Κύματα αντιδράσεων σηκώνει το σ.ν. για τον καταδυτικό τουρισμό - Media

 

Στον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων μέσα από δύο ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα που είχαν ακινητοποιηθεί σε παραλιακούς δρόμους προχώρησαν το πρωί άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα ακινητοποιήθηκε σε παραλιακό δρόμο του Δρεπάνου της Πάτρας, καθώς το οδόστρωμα είχε καλυφθεί με νερό που ερχόταν από τη θάλασσα, λόγω του μεγάλου κυματισμού.

Ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε και στην παραλιακή οδό Ποσειδώνος στο Ρίο, όπου οι πυροσβέστες, απεγκλώβισαν δύο άτομα μέσα από ακινητοποιημένο αυτοκίνητο.

Επίσης, λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης οι πυροσβέστες παρενέβησαν στο κτίριο που στεγάζεται το Λιμενικό τμήμα στο Ρίο, ώστε να μην πλημμυρίσει, ενώ κλήθηκαν να παρέμβουν και σε δύο περιπτώσεις κοπής δέντρων εξαιτίας των ανέμων, στο Ρίο και στο Κάτω Καστρίτσι.

Ακόμη, η βροχόπτωση έγινε η αιτία να συγκεντρωθούν νερά στο οδόστρωμα της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Ιτεών και της Παραλίας. Επί τόπου βρίσκονται συνεργεία του δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:56