search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:22
MENU CLOSE

Παπαδημούλης: Θα χρειαστούν χρόνια για να μειωθεί η ανεργία

19.11.2017 10:04
Παπαδημούλης: «Oρμπανοποίηση» της ΝΔ - Media

 

«Τον Αύγουστο του 2018 η Ελλάδα θα βγει από τα μνημόνια», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να συμβεί αυτό «με όσο πιο καθαρό τρόπο γίνεται».

Μιλώντας στο «Epsilon», ο  Παπαδημούλης αναφέρθηκε και στο κοινωνικό μέρισμα. «Φέτος δίνουμε υψηλότερο κοινωνικό μέρισμα σε σχέση με πέρυσι, ένα μέρισμα το οποίο έχει πάρει το πράσινο φως από την Κομισιόν. Θα αναγκαστούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης να το ψηφίσουν όταν θα έρθει στη Βουλή», είπε.

Ο ευρωβουλευτής επισήμανε «ότι και το 2017 θα κλείσει με υπέρβαση ο προϋπολογισμός», ωστόσο -ανέφερε- «θα χρειαστούν χρόνια για να μειωθεί η ανεργία, θα χρειαστούν χρόνια για να φθάσουμε στο επίπεδο ζωής πριν την χρεοκοπία, πριν τα μνημόνια».

Αναφερόμενος στα ποσά που εξασφάλισε η κυβέρνηση από τη φοροδιαφυγή, ο κ. Παπαδημούλης είπε πως δεν είναι ικανοποιημένος. «Χρειάζεται επιτάχυνση της αποτελεσματικότητας της ελληνικής διοίκησης για να πάρουμε μεγαλύτερα ποσά», σημείωσε.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:19