search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:24
MENU CLOSE

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Κλείνουν οι μπάρες σε μετρό και ηλεκτρικό

20.11.2017 07:37
Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Κλείνουν οι μπάρες σε μετρό και ηλεκτρικό - Media

 Κλείνουν οι μπάρες σε μετρό και ηλεκτρικό από σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, προκειμένου να μην είναι εφικτή η είσοδος χωρίς κόμιστρο.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, έως τις 20 Δεκεμβρίου οι πύλες σε όλους τους σταθμούς θα έχουν κλείσει. Για τις ειδικές κατηγορίες πολιτών που δεν έχουν λάβει ακόμα προσωποποιημένες κάρτες, όπως άνεργοι και άτομα με ειδικές ανάγκες, θα υπάρχουν εργαζόμενοι στις πύλες οι οποίοι θα τους εξυπηρετούν.

Από τις 16 Νοεμβρίου σταμάτησε οριστικά η έκδοση των παλαιών χάρτινων εισιτηρίων και η πρόσβαση στα μέσα μεταφοράς θα γίνεται μόνο με ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Οι κάτοχοι ηλεκτρονικών εισιτηρίων και καρτών θα μπορούν να επικυρώνουν τα εισιτήριά τους και στο δίκτυο του προαστιακού σιδηροδρόμου. Όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, έως τώρα έχουν εκδοθεί περισσότερες από 320.000 προσωποποιημένες κάρτες απεριορίστων διαδρομών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:24