search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:23
MENU CLOSE

Η αποστομωτική απάντηση της κόρης του Βουτσά στους επικριτές του πατέρα της

20.11.2017 09:20
Η αποστομωτική απάντηση της κόρης του Βουτσά στους επικριτές του πατέρα της - Media

 

Την έντονη αντίδρασή της για τους επικριτές του πατέρα της Κώστα Βουτσά σε ό,τι αφορά την απόφασή του να γίνει πατέρας σε τόσο μεγάλη ηλικία εκφράζει δημόσια η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά.

Τον Φοίβο, τον µικρότερο αδελφό που απέκτησε πρόσφατα, η Θεοδώρα Βουτσά τον έχει δει δυο-τρεις φορές αφού δεν έρχεται συχνά στην Αθήνα.

«Μου αρέσει πολύ όµως, που αποφάσισε να κάνει ένα παιδί. Πρώτα από όλα για να µπορέσει να γευτεί κι εκείνος τη διαδικασία τού να µεγαλώνει ένα µωρό, γιατί µε εµάς δεν τη χάρηκε, αφού έτρεχε από γυρίσµατα σε παραστάσεις. Και δεύτερον βρίσκω πολύ σηµαντικό το δώρο που έκανε στην Αλίκη», είπε η Θεοδώρα στη Real. Πανευτυχής για την εγκυµοσύνη της είναι και η µητέρα της. «Τη Θεανούλα τη βλέπω, καθώς µας επισκέπτεται συχνά…

Είναι η µάνα που θα σε βρει όπου και να είσαι. Από Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Ρώµη µέχρι Αµστερνταµ. Εχει ταξιδέψει παντού για εµάς και έχει βρει στον Νίκο τον γιο που πάντα ήθελε. Εγώ έχω µπει σε δεύτερη µοίρα πια», λέει γελώντας. Μιλάει µε µεγάλο θαυµασµό για τους γονείς της και όταν τη ρωτάµε πώς είδε την κριτική που δέχτηκε ο Κώστας Βουτσάς για την απόφασή του να γίνει πατέρας σε αυτή την ηλικία, η αντίδρασή της είναι έντονη: «Ο Βουτσάς δεν είναι πολιτικός, δεν είναι επιχειρηµατίας να κλέβει το ∆ηµόσιο ή να εκµεταλλεύεται άλλους για να τον κατηγορήσουν. Το παιδί θα το µεγαλώσει µε δικά του λεφτά και όχι του φορολογούµενου.

Ο κόσµος τον αγαπάει αφιλοκερδώς, το µόνο που περιµένουν σε αντάλλαγµα είναι να τους κάνει να γελάσουν, να ξεχαστούν. Κι αυτό το κάνει µε χαρά 66 χρόνια τώρα. Και συνεχίζει! Εχει βάλει οικογένεια και προσωπική ζωή σε δεύτερη µοίρα και σε πρώτη το κοινό του. Για αυτούς σηκώνεται το πρωί, οπότε αυτά που γράφουν δυο-τρεις περίεργοι τι νόηµα έχουν; Αυτοί που του την έπεσαν έχουν σηµασία; Εχουν καριέρα 66 χρόνων ή είναι πρωταγωνιστές;».

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:23