search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38
MENU CLOSE

Άγριος καυγάς Καρανίκα – επιχειρηματία με απρεπείς χαρακτηρισμούς

20.11.2017 11:40
Άγριος καυγάς Καρανίκα – επιχειρηματία με απρεπείς χαρακτηρισμούς - Media

 

Καυγά μέσω social media είχαν ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας με γυναίκα επιχειρηματία από τη Μύκονο, με αφορμή αναρτήσεις του πρώτου για το κοινωνικό μέρισμα.

Σε διαλόγους που δημοσιεύει το protothema.gr, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού φέρεται να χρησιμοποιεί απρεπείς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς όπως «τσόλι», «σίχαμα», «θηλαστικό της μπόχας» και «ξεπλυμένο φασιστάκι» .

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η επιχειρηματίας Κική Μαχαιρίδου, θέλησε να σχολιάσει μια ανάρτηση του κ. Καρανίκα και συγκεκριμένα, δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή που αναφερόταν στην διανομή του κοινωνικού μερίσματος, λίγες ώρες μετά τις φονικές πλημμύρες στη δυτική Αττική.

Κάπου εκεί διάλογος ξέφυγε, και οι δύο πλευρές χρησιμοποίησαν σκληρές εκφράσεις (με αποκαρδιωτική ορθογραφία), ενώ μετά το επεισόδιο, η επιχειρηματίας δηλώνει ότι σκέφτεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Από την πλευρά του, ο σύμβουλος του πρωθυπουργού με σημερινή του ανάρτηση σχολίασε: «Το έχω ξαναπεί. Φασίστες και ρατσιστές που σχολιάζουν σε μένα (με ύβρεις ) θα αντιμετωπίζονται ανάλογα και θα τους μπλοκάρω. Επίσης τα fake προφίλ δεν με τρομάζουν. Προχωράμε!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38