search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:04
MENU CLOSE

Συγκινεί ξανά η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η ψυχή της μανούλας μου θα μαράζωνε…» (Video)

20.11.2017 16:43
Συγκλονίζει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τη Ζωή Λάσκαρη: «Το τελευταίο βράδυ πριν φύγει…» - Media
 
Για την απόφασή της να ανέβει στο σανίδι, στο θέατρο που φέρει το όνομα της μητέρας της και στην παράσταση την οποία ετοίμαζε πριν πεθάνει, παρά το ότι αρχικά δεν της είχε δοθεί ρόλος, μίλησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.
 
Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη, που «έφυγε» τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 73 ετών, θα συμμετέχει στην παράσταση Δουλειές Με Φούντες, στην οποία θα έπαιζε η μητέρα της.
 
«Η ψυχούλα της μάνας μου με έκανε να θέλω να ανέβω στο σανίδι. Θα μαράζωνε η ψυχούλα της αν έπεφτε αυλαία στο θέατρο που είχε τόσο αγαπήσει και είχε φτιάξει με τόση αγάπη», ανέφερε, στην κάμερα του ΑΝΤ1, η Μαρία Ελένη.
 
Με εμφανή τη συγκίνησή της, εξήγησε πως η ίδια δεν θα έπαιζε στην παράσταση και ότι η μητέρα της είχε ήδη επιλέξει τους ηθοποιούς, ενώ τόνισε πως «είναι όλα για την μαμά αυτή τη φορά… Όλα θα είναι πάντα για την μαμά, αλλά ειδικά αυτό το έργο!». 

(πηγή: Youweekly)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:04