search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:36
MENU CLOSE

Διάψευση Λεωνίδη για τα περί ΕΔΕ επειδή πήγε στην κηδεία του Σουλεϊμάνογλου

20.11.2017 17:57
Διάψευση Λεωνίδη για τα περί ΕΔΕ επειδή πήγε στην κηδεία του Σουλεϊμάνογλου - Media

 

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε για το θέμα της ΕΔΕ στον Βαλέριο Λεωνίδη επειδή πήγε στην κηδεία του Ναϊμ Σουλεϊμάνογλου. Ο ολυμπιονίκης τοποθετήθηκε για τα σενάρια περί κλήσης του σε ΕΔΕ, μετά τα λεγόμενα του Χρήστου Ιακώβου σε τηλεοπτική εκπομπή.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Χρήστος Ιακώβου, ο Βαλέριος Λεωνίδης ως αξιωματικός του ελληνικού στρατού, θα έπρεπε να πάρει ειδική άδεια πριν μεταβεί στην Τουρκία. Κάτι που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να διαταχθεί ΕΔΕ, όπως είπε ο κ. Ιακώβου.

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι του έστειλαν τα εισιτήρια για να πάει στην Τουρκία. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι σήμερα ο στρατός τον κάλεσε σε ΕΔΕ. Γιατί το κάνουν αυτό; Γιατί έφυγε χωρίς να πάρει άδεια από τον στρατό. Εντάξει, μπορεί μέσα στη βιασύνη του να μην πήρε τηλέφωνο τον διοικητή του», δήλωσε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Ε».

Όμως, ο σημερινός προπονητής και πρώην Ολυμπιονίκης διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο.

Ξεκάθαρα διέψευσε, λοιπόν, ο Βαλέριος Λεωνίδης τα σενάρια περί κλήσης του σε ΕΔΕ λόγω της παρουσίας του στην κηδεία του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου στην Τουρκία. Αυτό υποστήριξε ο ίδιος σε επικοινωνία του με το sport-fm.gr.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε σχετική διάψευση κι από την πλευρά του ΥΕΘΑ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:35