search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:20
MENU CLOSE

Γενική απεργία την Τετάρτη στη Χίο – Ζητούν να διατηρηθεί ο μειωμένος ΦΠΑ

21.11.2017 08:15
Γενική απεργία την Τετάρτη στη Χίο - Ζητούν να διατηρηθεί ο μειωμένος ΦΠΑ - Media

Με αίτημα να διατηρηθεί ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου ως «το ελάχιστο, που μπορεί η πολιτεία να παρέχει στους κατοίκους των νησιών, για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους και τη βιωσιμότητά των επιχειρήσεών τους» απεργούν αύριο (Τετάρτη 22 Νοεμβρίου) οι κάτοικοι της Χίου.\

Σε συνέντευξη Τύπου, αυτοδιοίκηση και φορείς του νησιού απηύθυναν πρόσκληση για μαζική συμμετοχή των πολιτών στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 10:30 αύριο (Τετάρτη), στην πλατεία Πλαστήρα, την κεντρική πλατεία της Χίου. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Γεωργούλης και ο πρόεδρος των επαγγελματοβιοτεχνών Βασίλης Παπάς, καθώς και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας Λίνας κάλεσαν τους επαγγελματίες να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση ότι οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ για τα νησιά είναι αδιαπραγμάτευτοι.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:20