search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:28
MENU CLOSE

Ο Έλληνας που βγήκε από τη φυλακή με παρέμβαση της Νταϊάνα (Video)

21.11.2017 09:21
Ισχυρισμός-«βόμβα»: Έγκυος η πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν πέθανε; - Media

 

Είχε επιχειρήσει να αστειευτεί στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, λέγοντας ότι η βαλίτσα του περιέχει βόμβα. Μια πλάκα που, ωστόσο, του βγήκε…ξινή, καθώς οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στη φυλακή. Ο λόγος για τον Μάνο Πανταζή που σύμφωνα με τον Βασίλειο Κωστέτσο μεσολάβησε τελικά η ίδια η Νταϊάνα προκειμένου το μοντέλο να αποφυλακιστεί.

«Είχε κάνει μια πλάκα ότι κρατάει βόμβα, όταν πήγε να φύγει στο αεροδρόμιο. Το Λονδίνο δεν σηκώνει τέτοιες πλάκες. Του λένε “τι έχεις μέσα στη βαλίτσα σου”; Λέει “έχω ένα Καλάζνικοφ και μία βόμβα”. Λένε “Ωραία, περάστε τον κύριο στο μπουντρούμι”.

Παίρνω εγώ τις πρεσβείες, ετοιμάζουμε μια επιστολή που υπέγραφα εγώ ότι ήταν μοντέλο και τον είχα φέρει στο show, πάμε στην αστυνομία και μου λένε “Δείξε μας την κασέτα με το show που πήρε μέρος”. Δεν υπήρχε κασέτα. Τελικά, μεσολάβησε ένα πολύ μεγάλο πρόσωπο από τη βασιλική οικογένεια και βγήκε. Η Νταϊάνα ήταν τότε», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28