search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:43
MENU CLOSE

Η αγανάκτηση του Βουτσά για την προκλητική εμφάνιση της Κορινθίου (Video)

21.11.2017 11:19
«Δεν μπορώ να μιλήσω» - Σοκαρισμένος ο Κώστας Βουτσάς για το θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ - Media

 

Η εμφάνιση της Μαρία Κορινθίου στην παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» στάθηκε αφορμή να ξεσπάσει πλήθος αρνητικών σχολίων καθώς η ηθοποιός στην πρεμιέρα εμφανίστηκε σχεδόν ημίγυμνη πάνω στη σκηνή. Για την εν λόφω εμφάνιση τοποθετήθηκε και ο Κώστας Βουτσάς ο οποίος φάνηκε μάλλον να αγανακτεί με όλη αυτήν την έκταση που έχει πάρει το θέμα όταν γύρω μας συμβαίνουν πράγματα σαφώς σοβαρότερα…

«Ναι, άκουσα, μου το είπε η Μάρθα Καραγιάννη και τη δικαίωσε η Καραγιάννη. Και η Μάρθα έβγαινε νομίζω έτσι. Φόραγε ένα σουτιέν που ήταν διαφανές. Αυτό τώρα μας καίει μωρέ; Αυτή είναι η δουλειά μας; Ο καημός μας αυτός είναι; Αν έβγαλε τα βυζ.. της η Κορινθίου; Εδώ βγαίνουν γυναίκες και άνδρες και κάνουν χιλιάδες πράγματα.» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «Όλα καλά».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:42