search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 06:33
MENU CLOSE

Σοκάρει ο ιατροδικαστής για το έγκλημα στο Ρέθυμνο: Σταμάτησα να μετράω μαχαιριές μετά τις 60 (Photo, Video)

21.11.2017 13:57
Σοκάρει ο ιατροδικαστής για το έγκλημα στο Ρέθυμνο: Σταμάτησα να μετράω μαχαιριές μετά τις 60 (Photo, Video) - Media
 
Μπροστά σε πρωτοφανούς αγριότητας θέαμα βρέθηκε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης εξετάζοντας τη σορό του αδικοχαμένου 21χρονου που δολοφονήθηκε από τον αδελφό του.
 
Με πάνω από 60 μαχαιριές ο ίδιος του ο αδερφός τον οδήγησε σε φρικτό θάνατο στα Μισσίρια Ρεθύμνου, μια εικόνα που ακόμη και ο ιατροδικαστής στην πολυετή καριέρα του δεν έχει ξανασυναντήσει.
 
Όπως είπε χαρακτηριστικά μετά τις 60 μαχαιριές σταμάτησε να μετράει. Σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη που μίλησε για το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης υπήρξε «ολιγενική καταπληξία (δηλαδή απώλεια αίματος) οφειλόμενη σε ρήξη καρωτίδος συνεπεία πλήξης με νύσσον- τέμνων όργανο (μαχαίρι)».
 
Τα χτυπήματα έπληξαν τα άνω άκρα, κεφαλή, θώρακα, τράχηλο και κεφαλή ενώ η μοιραία μαχαιριά ήταν στην καρωτίδα. Πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης, ολοκληρώθηκε και η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του έτερου αδερφού ο οποίος και διέπραξε το φρικτό έγκλημα.

Όπως είπε ο κ.Μπελιβάνης «η νεκροψία ολοκληρώθηκε στο πτώμα του 28χρονου άντρα που κατανάλωσε δηλητηριώδεις ουσίες αλλά δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα  αυτή τη στιγμή.  Αναμένουμε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων για τα ακριβή αίτια του θανάτου του αυτόχειρα». 
Τελευταίο αντίο στα αδέρφια
Εν τω μεταξύ στα Μισίρια ,στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου εκτυλίχθηκε η τελευταία πράξη του δράματος καθώς τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία των δύο αδελφών, οι σοροί των οποίων από τις 2 μ.μ  βρίσκονταν στο ναό.
 
Η ταφή πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήρι του Αγίου Γεωργίου Περιβολίων Ρεθύμνου, ενώ τραγικές φιγούρες οι γονείς αλλά και η αδερφή τους που από την μία στιγμή στην άλλη έχασε τους αδερφούς της.
 
(πηγή: neakriti.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 03:32