search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:19
MENU CLOSE

Το στήθος της δε σταματά να μεγαλώνει με τίποτε – Ζητά βοήθεια για να το μικρύνει (Photos & Video)

21.11.2017 15:27
Μακριά από τις κάμερες ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέφτηκε τα καμένα και το Κόκκινο Λιμανάκι - Media

 

Μια 23χρονη Αυστραλιανή, μητέρα δυο παιδιών, βιώνει τον προσωπικό της Γολγοθά, εξαιτίας του μεγέθους του στήθους της. Μετά την εφηβεία της το στήθος της δεν έχει σταματήσει να μεγαλώνει. Και όσο περνάνε τα χρόνια ταλαιπωρείται από τη μέση της, καμπουριάζει, δε βρίσκει σουτιέν στο μέγεθος της και άλλα πολλά. Λύση είναι μόνο σύμφωνα με τον γυναικολόγο της, το χειρουργείο.

Βέβαια δεν είναι μόνο η σωματική ταλαιπωρία που υφίσταται αλλά και η ψυχική κούραση να ακούει συνεχώς χυδαία σχόλια για το μέγεθος του στήθους της, και να νιώθει όλα τα βλέμματα καρφωμένα επάνω του, όπου και να βρίσκεται.

Η Sheridan Larkman, θύμα του ασφαλιστικού συστήματος της χώρας της, όμως δεν μπορεί να κάνει την επέμβαση αφού βρίσκεται σε λίστα αναμονής για καιρό και όπως λέει η ίδια θα συνεχίσει να βρίσκεται για ακόμη περισσότερο χρόνο.

Μια τέτοια επέμβαση κοστίζει περίπου 10.000 δολάρια τα οποία δεν διαθέτει. Και αφού ούτε το σύστημα υγείας τη βοηθάει, αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από το… ιντερνετ.

Στην ιστοσελίδα GoFundme, γράφει για τα χρήματα που θέλει να συγκεντρώσει από τις δωρεές: «Τα στήθη μου δηλητηριάζουν την υγεία μου. Βοηθήστε με να κάνω επέμβαση μείωσης για να γλιτώσω από τον πόνο και να αρχίσω να απολαμβάνω πιο ενεργά τη ζωή με τα παιδιά μου»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17